Browsing by Author Голікова, Тетяна Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 38 to 57 of 63 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Кисломолочні продукти БолгаріїНедялков, Олександр А.; Голікова, Тетяна Петрівна; Nedialkov, Alexander; Holikova, Tatiana
2005Комплексний показник якості макаронних виробівГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera
2012Космічний туризм як інноваційний вид туризмуСильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Макушенко, Ганна Валеріївна; Silchuk, Tatiana; Holikova, Tatiana; Makushenko, Anna
2004Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 70677 A)Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana
2012Макаронні вироби підвищеної біологічної цінностіГолікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana
2001Макаронні вироби із соєвим борошномЮрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Годунова, Людмила Юріївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Korzh, Tamara; Godunova, Lyudmila; Holikova, Tatiana
2012Макаронні вироби-напівфабрикат для закладів ресторанного господарстваГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera
2004Незливний спосіб варіння макаронних виробівЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana
2014Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесіВакулко, Валерія Вікторівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Vakulko, Valery; Holikova, Tatiana
2017Перспектива застосування кокосового борошна в технології кондитерських виробівОрішич, Дмитро Вікторович; Orishych, Dmytro; Голікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana
2017Перспективи застосування аюрведи у вітчизняній індустрії гостинностіПирoг, Світлана Володимирівна; Pyrog, Svitlana; Голікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana
2004Поліпшення якості макаронних виробівГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Дробот, Віра Іванівна; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera; Drobot, Vera
2008Поліпшення якості макаронних виробів з хлібопекарського борошнаЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Волощук, Галина Іванівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Palyvoda, Svetlana; Voloshchuk, Galina
2006Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробівГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera
2003Після додання сухого яєчного білка (в тісто для макаронних виробів вони набувають значно вищої харчової цінностіГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Вербій, Віктор; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera; Verbiy, Victor
2017Розвиток 3D-технологій в кулінаріїЛущик, Ірина Романівна; Lushchyk, Irine; Голікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana
2013Самореалізація студента-першокурсникаПольовик, Володимир Вікторович; Голікова, Тетяна Петрівна; Polevik, Vladimir; Holikova, Tatiana
2003Спосіб виготовлення макаронних виробів (Деклараційний патент на винахід № 59220)Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana
2008Спосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок (Деклараційний патент на корисну модель № 38187)Юрчак, Віра Гаврилівна; Рак, Валентина Петрівна; Ірха, Юлія Олександрівна; Ганжа, Марина Іванівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Rak, Valentina; Irkha, Yulia; Hanzha, Marina; Holikova, Tatiana
2009Спосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок (Патент на корисну модель № 40846)Юрчак, Віра Гаврилівна; Рак, Валентина Петрівна; Ірха, Юлія Олександрівна; Ганжа, Марина Іванівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Rak, Valentina; Irkha, Yulia; Hanzha, Marina; Holikova, Tatiana