DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Голікова, Тетяна Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 45 to 63 of 63
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Незливний спосіб варіння макаронних виробівЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana
2014Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесіВакулко, Валерія Вікторівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Vakulko, Valery; Holikova, Tatiana
2017Перспектива застосування кокосового борошна в технології кондитерських виробівОрішич, Дмитро Вікторович; Orishych, Dmytro; Голікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana
2017Перспективи застосування аюрведи у вітчизняній індустрії гостинностіПирoг, Світлана Володимирівна; Pyrog, Svitlana; Голікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana
2003Після додання сухого яєчного білка (в тісто для макаронних виробів вони набувають значно вищої харчової цінностіГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Вербій, Віктор; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera; Verbiy, Victor
2004Поліпшення якості макаронних виробівГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Дробот, Віра Іванівна; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera; Drobot, Vera
2008Поліпшення якості макаронних виробів з хлібопекарського борошнаЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Волощук, Галина Іванівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Palyvoda, Svetlana; Voloshchuk, Galina
2006Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробівГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera
2017Розвиток 3D-технологій в кулінаріїЛущик, Ірина Романівна; Lushchyk, Irine; Голікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana
2013Самореалізація студента-першокурсникаПольовик, Володимир Вікторович; Голікова, Тетяна Петрівна; Polevik, Vladimir; Holikova, Tatiana
2003Спосіб виготовлення макаронних виробів (Деклараційний патент на винахід № 59220)Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana
2008Спосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок (Деклараційний патент на корисну модель № 38187)Юрчак, Віра Гаврилівна; Рак, Валентина Петрівна; Ірха, Юлія Олександрівна; Ганжа, Марина Іванівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Rak, Valentina; Irkha, Yulia; Hanzha, Marina; Holikova, Tatiana
2009Спосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок (Патент на корисну модель № 40846)Юрчак, Віра Гаврилівна; Рак, Валентина Петрівна; Ірха, Юлія Олександрівна; Ганжа, Марина Іванівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Yurchak, Vera; Rak, Valentina; Irkha, Yulia; Hanzha, Marina; Holikova, Tatiana
2004Створення макаронних виробів з яєчним білком для білкового збагачення раціонів харчуванняГолікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera
2017Удосконалення технології гарячих солодких страв для дитячого харчуванняМихайленко, Владлена Миколаївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Mikhailenko, Vladlena; Holikova, Tatiana; Furmanova, Yuliia
2005Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктамиГолікова, Тетяна Петрівна; Holikova, Tatiana
2013Хліб з суміші житнього та пшеничного борошна (Деклараційний патент на корисну модель № 83003)Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Коваленко, Анна Андріївна; Silchuk, Tatiana; Holikova, Tatiana; Kovalenko, Anna
2013Шляхи вдосконалення системи навчання у сфері гостинностіКорніяка, Антоніна Олександрівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Korniiaka, Antonina; Holikova, Tatiana
2014Шоколадні пропозиції для готелівВакулко, Валерія Вікторівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Vakulko, Valery; Holikova, Tatiana
Showing results 45 to 63 of 63
< previous 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback