Browsing by Author Дащинська, Ольга Андріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2015-05Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методуДащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2015-05Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктівДащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2017Експертиза хлібобулочних виробів з використанням сучасних технологійДащинська, Ольга Андріївна
2015Нетрадиційний спосіб визначення пористості харчових продуктівАрсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна
2015Новітній метод визначення пористості харчового продуктуДащинська, Ольга Андріївна
2017Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробівПетруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2016Спосіб визначення пористості хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 112569)Петруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Дащинська, Ольга Андріївна
2015Інноваційний метод визначення пористості харчового продуктуПетруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2016Інноваційний спосіб визначення пористості житньо-пшеничного хлібаДащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна