DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Дорохович, Антонелла Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 21 to 40 of 179
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Використання лактулози при виробництві кексівДорохович, Антонелла Миколаївна; Лиман, Наталія Петрівна; Dorohovich, Antonella; Lyman, Natalya
2017Використання модифікованого крохмалю та ізоляту молочного білка в технології затяжного печива спеціального призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Петренко, Микола Миколайович; Petrenko, Nikolay
2005Використання нових композицій структуроутворювачів при розробленні технологій кремово – збивних цукерок, які формуються методом ко-екструзіїКияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Dorohovich, Antonella
2015Використання овочевої сировини для розробки затяжного печива дієтично-функціонального призначенняПетренко, Микола Миколайович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Petrenko, Nikolay; Dorohovich, Antonella
2016Використання рослинних шротів у виробництві затяжного печива спеціального призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович; Попова, Дар`я Олександрівна; Dorohovich, Antonella; Petrenko, Nikolay; Popova, Daria
2016Використання тагатози та мальтитолу під час виробництва жувальної карамелі спеціального призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Bozhok, Alexandr; Mazur, Liubov
2015Використання фруктози та пребіотика лактулози при виробництві жувальної карамелі з покращеними дієтично-функціональними властивостямиДорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Bozhok, Alexandr; Mazur, Liubov
2005Використання харчових волокон у виробництві кондитерських виробівДорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Своєволіна, Галина Василівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Dorohovich, Antonella; Kokhan (Gavva), Elena; Svoyevolina, Galina; Obolkina, Vera
2009Використання ягідного порошку в технології відливних помадкових цукерокКохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella
2016Виробництво маффінів дієтично-функціонального призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей, Олена Володимирівна; Dorohovich, Antonella; Horzei, Olena
2017Вплив зшитого модифікованого крохмалю та ізоляту молочного білка на структурно-механічні властивості тіста для затяжного печиваДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Петренко, Микола Миколайович; Petrenko, Nikolay
2006Вплив лактитолу на тепломасообмінні процеси в технології борошняних кондитерських виробівДорохович, Антонелла Миколаївна; Яременко, Оксана Михайлівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Dorohovich, Antonella; Yaremenko, Oksana; Dorohovich, Victoriya; Lazorenko, Natalia
2003Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерокКохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella
2004Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерокДорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Dorohovich, Antonella; Kokhan (Gavva), Elena
2012Вплив суміші ізомальту та фруктози на технологічні властивості маси для кондитерського виробу маршмелоуДорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович; Dorohovich, Antonella; Badruk, Vadim
2006Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірисуДорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Dorohovich, Antonella; Kokhan (Gavva), Elena; Prylutska, Lina
2008Вплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірисуКохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella; Petryshyn, Natalia
2009Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної масиДорохович, Антонелла Миколаївна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Бадрук, Вадим Володимирович; Dorohovich, Antonella; Prylutska, Lina; Badruk, Vadim
2002Встановлення можливостей використання фруктози при виробництві фруктово - ягідного мармеладу для хворих на цукровий діабетКияниця, Світлана Геннадіївна; Смик, Оксана Валентинівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kyianytsia, Svetlana; Smyk, Oksana; Dorohovich, Antonella
2002Встановлення раціонального дозування фруктози при виробництві помадних цукерок з метою запобігання процесу черствінняДорохович, Антонелла Миколаївна; Фоменко, Веніамін Васильович; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дробот, Л. Г.; Dorohovich, Antonella; Kokhan (Gavva), Elena; Drobot, L.; Fomenko, Venіamіn
Showing results 21 to 40 of 179
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback