DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Дорохович, Антонелла Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 8 to 27 of 179
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вивчення впливу лактитолу, фруктози та їх суміші на механізм термічного оброблення желейного мармеладу на карагенаніДорохович, Антонелла Миколаївна; Соловйова, Оксана Леонідівна; Dorohovich, Antonella; Solovyova, Oksana
2012Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечокДорохович, Антонелла Миколаївна; Паращина, Надія; Мурзін, Андрій Вадимович; Рубан, Ірина Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Paraschyna, Nadiya; Murzin, Andrii; Ruban, Iryna
2017Визначення впливу цукрів та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної масиДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Мазур, Любов Сергіївна; Mazur, Liubov
2012Визначення структурно-механічних властивостей для тіста мафінівДорохович, Антонелла Миколаївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Dorohovich, Antonella; Kovalevska, Elizaveta; Lazorenko, Natalia
2015Використання гарбузового пюре та шроту при створенні затяжного печива з урахуванням вимог геронтологіїДорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович; Загранична, Ольга Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Petrenko, Nikolay; Zagranichna, Olga
2005Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництвіДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena; Kyianytsia, Svetlana
2017Використання глюкози при виробництві зефіру на абрикосовому і яблучному пюреДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Луценко, Ірина Олегівна; Lutsenko, Irina; Столяр, Юлія Миколаївна; Stolyar, Yulia
2009Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерокЛавров, Олександр Михайлович; Сімакіна, Валентина Сергіївна; Корнелюк, Ольга Олександрівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Lavrov, Alexander; Simakina, Valentina; Kornelyuk, Olga; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella
2016Використання екстрактів фіто чаїв при виробництві льодяникової карамеліДорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Любов Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Mazur, Liubov
2017Використання екстракту пустирника при виробництві льодяникової карамеліДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Мазур, Любов Сергіївна; Mazur, Liubov; Сакун, Ірина Сергіївна; Sakun, Irina; Савчук, Світлана Володимирівна; Savchuk, Svitlana
2016Використання екстракту пустирника у виробництві льодяникової карамеліДорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Любов Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Mazur, Liubov
2016Використання інуліну та ізоляту молочного білка при створенні затяжного печива дієтично-функціонального призначенняПетренко, Микола Миколайович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Petrenko, Nikolay; Dorohovich, Antonella
2010Використання лактулози при виробництві кексівДорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Dorohovich, Antonella; Lazorenko, Natalia
2009Використання лактулози при виробництві кексівДорохович, Антонелла Миколаївна; Лиман, Наталія Петрівна; Dorohovich, Antonella; Lyman, Natalya
2017Використання модифікованого крохмалю та ізоляту молочного білка в технології затяжного печива спеціального призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Петренко, Микола Миколайович; Petrenko, Nikolay
2005Використання нових композицій структуроутворювачів при розробленні технологій кремово – збивних цукерок, які формуються методом ко-екструзіїКияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Dorohovich, Antonella
2015Використання овочевої сировини для розробки затяжного печива дієтично-функціонального призначенняПетренко, Микола Миколайович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Petrenko, Nikolay; Dorohovich, Antonella
2016Використання рослинних шротів у виробництві затяжного печива спеціального призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович; Попова, Дар`я Олександрівна; Dorohovich, Antonella; Petrenko, Nikolay; Popova, Daria
2016Використання тагатози та мальтитолу під час виробництва жувальної карамелі спеціального призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Bozhok, Alexandr; Mazur, Liubov
2015Використання фруктози та пребіотика лактулози при виробництві жувальної карамелі з покращеними дієтично-функціональними властивостямиДорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Bozhok, Alexandr; Mazur, Liubov
Showing results 8 to 27 of 179
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback