DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Дорохович, Антонелла Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 42 to 61 of 179
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Глазурувальне покриття (Деклараційний патент на винахід № 70642)Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Бистров, Павел Олександрович; Горбань, Ольга Іванівна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Bystrov, Pavel; Gorban, Olga
2014Десерт пінодраглеподібної структури типу «Суфле» з дієтичними та функціональними властивостямиДорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii
2004Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Залевська, Надія Олексіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena; Zalevska, Nadiya; Dorohovich, Antonella; Kyianytsia, Svetlana
2005Дослідження властивостей безглютенового борошна та його впливу на структурно-механічні характеристики тіста і печива для дітей, хворих на целіакіюДорохович, Антонелла Миколаївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Яременко, Оксана Михайлівна; Dorohovich, Antonella; Babich, Oksana; Yaremenko, Oksana
2015Дослідження впливу гарбузового пюре та шроту з насіння гарбуза на якість затяжного печиваДорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович; Dorohovich, Antonella; Petrenko, Nikolay
2005Дослідження впливу гідроколоїдів на формування структури кремово-збивних цукеркових масКияниця, Світлана Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kyianytsia, Svetlana; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera
2009Дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при виробництві помадних цукерокШевченко, Анна Миколаївна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Shevchenko, Anna; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella
2014Дослідження впливу грибного пюре та порошку цибулі на показники якості затяжного печиваПетренко, Микола Миколайович; Загранична, Ольга Сергіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Petrenko, Nikolay; Zagranichna, Olga; Dorohovich, Antonella
2001Дослідження впливу ди- та моноцукрів на структуру желейного мармеладуДорохович, Антонелла Миколаївна; Смик, Оксана Валентинівна; Єлісєєва, О. В.; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Dorohovich, Antonella; Smyk, Oksana; Eliseeva, О.; Kyianytsia, Svetlana
2005Дослідження впливу емульгаторів на формування структури пісочного тіста, яке формується за методом ко-екструзіїДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Залевська, Надія Олексіївна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Zalevska, Nadiya
2017Дослідження впливу інуліну та білкових ізолятів на якість затяжного печива спеціального призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Петренко, Микола Миколайович; Petrenko, Nikolay
2007Дослідження впливу какао продукту молотого на технологічні параметри приготування цукрового печиваКохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella
2004Дослідження впливу композиційних сумішей різних структуроутворювачів на структурно-механічні властивості кремово-збивних цукеркових масКияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Dorohovich, Antonella
2015Дослідження впливу ріпакового борошна на якість та поживну цінність затяжного печиваДорохович, Антонелла Миколаївна; Носенко, Тамара Тихонівна; Волощенко, Тетяна Олександрівна; Петренко, Микола Миколайович; Dorohovich, Antonella; Nosenko, Tamara; Voloshchenko, Tetiana; Petrenko, Nikolay
2005Дослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kokhan (Gavva), Elena; Prylutska, Lina; Dorohovich, Antonella
2009Дослідження впливу цукру та цукрозамінників на сорбційно-десорбційні властивості мармеладу на основі каррагінануДорохович, Антонелла Миколаївна; Соловйова, Оксана Леонідівна; Лавров, О. П.; Dorohovich, Antonella; Solovyova, Oksana; Lavrov, O.
2015Дослідження впливу яблучного пюре на піноутворювальну здатність фруктово-цукрової суміші для пастили та зефіруДорохович, Антонелла Миколаївна; Потривайло, Олена Олександрівна; Мурзін, Андрій Вадимович; Луценко, Ірина Олегівна; Dorohovich, Antonella; Potryvaylo, Elena; Murzin, Andrii; Lutsenko, Irina
2001Дослідження кінетики прогріву тістових заготовок для здобного печива з використанням різних моно- та дицукридів та борошна пшеничного, гречаного, рисовогоДорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Третяк, О. В.; Dorohovich, Antonella; Kokhan (Gavva), Elena; Tretyak, O.
2006Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірисуПрилуцька, Ліна Петрівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Prylutska, Lina; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella
2005Дослідження можливостей продовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella
Showing results 42 to 61 of 179
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback