DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Дорохович, Антонелла Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 69 to 88 of 179
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Жири, які доцільно використовувати в борошняних кондитерських виробах для дітей, що хворіють на целіакію та цукровий діабетДорохович, Антонелла Миколаївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Dorohovich, Antonella; Babich, Oksana
2013Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на винахід № 106158)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Зай, Ольга Степанівна; Божок, Олександр Сергійович; Dorohovich, Antonella; Zay, Olga; Bozhok, Alexandr
2016Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 107835)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Bozhok, Alexandr; Mazur, Liubov
2014Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 85969)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Зай, Ольга Степанівна; Dorohovich, Antonella; Zay, Olga; Bozhok, Alexandr
2014Жувальна карамель для дітей, яка має покращену біологічну цінність за рахунок раціонального використання глюкози і зародків пшениціДорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Dorohovich, Antonella; Bozhok, Alexandr
2015Жувальна карамель функціонального призначення (Патент на корисну модель № 99200)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Любов Сергіївна; Божок, Олександр Сергійович; Bozhok, Alexandr; Dorohovich, Antonella; Mazur, Liubov
2016Застосування вимог геродієтетики в технології печива функціонального призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович; Dorohovich, Antonella; Petrenko, Nikolay
1995Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктівКовбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Хіврич, Борис Іванович; Dorohovich, Antonella; Kovbasa, Vladimir; Hivrich, Boris
1995Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктівКовбаса, Володимир Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Kovbasa, Vladimir; Hivrich, Boris
2015Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 101439)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович; Dorohovich, Antonella; Petrenko, Nikolay
2015Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 101673)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кириченко, Павло Олегович; Петренко, Микола Миколайович; Dorohovich, Antonella; Petrenko, Nikolay; Kirichenko, Pavel
2015Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 101937)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович; Dorohovich, Antonella; Petrenko, Nikolay
2017Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 120149)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Dorohovich, Victoriya; Петренко, Микола Миколайович; Petrenko, Nikolay
2017Затяжне печиво дієтично-функціонального призначення (Патент на корисну модель № 120150)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Петренко, Микола Миколайович; Petrenko, Nikolay
2010Збагачення кондитерських виробів вітамінами і мінеральними речовинамиДорохович, Антонелла Миколаївна; Соловйова, Оксана Леонідівна; Dorohovich, Antonella; Solovyova, Oksana
2009Знадобиться лактулоза при виробництві кексівДорохович, Антонелла Миколаївна; Лиман, Наталія Петрівна; Dorohovich, Antonella; Lyman, Natalya
2013Інноваційна технологія піноподібного напівфабрикату типу «суфле» на основі цукрозамінника нового покоління еритритолуДорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii
2014Інноваційні технології кондитерських виробів подовженого терміну зберіганняКохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella
2012Інноваційні технології кондитерських виробів спеціального дієтичного призначення, розроблені вченими національного університету харчових технологійДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella
1998Кваліметрична оцінка якості сухих сніданківКовбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Дячук, Олександра Володимирівна; Kovbasa, Vladimir; Mironova, Nataliya; Dorohovich, Antonella; Terletska, Vita; Dyachuk, Alexandra
Showing results 69 to 88 of 179
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback