DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Дорохович, Антонелла Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 116 to 135 of 179
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Надання маршмелоу статусу функціональний і дієтичний продукт за рахунок раціонального використання мальтитолу та фруктозиДорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович; Dorohovich, Antonella; Badruk, Vadim
2006Неглазуровані цукерки з жувальним ефектом (Патент на корисну модель № 14371)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Dorohovich, Antonella; Kokhan (Gavva), Elena
2005Неглазуровані цукерки (Патент на корисну модель № 10821)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Dorohovich, Antonella; Kokhan (Gavva), Elena
2008Нова технологія заварного пряникаДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Своєволіна, Галина Василівна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Svoyevolina, Galina
2008Новий цукрозамінник лактитолДорохович, Антонелла Миколаївна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна; Dorohovich, Antonella; Kostenko (Yaremenko), Oksana
2004Нові види гідроколоїдів і можливість їх використання при виробництві кондитерської продукціїДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena; Kyianytsia, Svetlana
2008Новітня технологія помадних цукерок з жувальним ефектомКохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella
2011Об’ємний та гранулометричний контроль складу транспортованої кондитерської сировиниДорохович, Антонелла Миколаївна; Тарасенко, Ірина Василівна; Мазуренко, Олександр Григорович; Тарасенко, Сергій Дмитрович; Dorohovich, Antonella; Tarasenko, Irina; Mazurenko, Alexander; Tarasenko, Sergiy
2015Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення (Патент на винахід № 108676)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Гутник, Світлана Василівна; Омельяненко, Ірина Олександрівна; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii; Gutnik, Svetlana; Omelyanenko, Irina
2013Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 86738)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Гутник, Світлана Василівна; Омельяненко, Ірина Олександрівна; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii; Omelyanenko, Irina; Gutnik, Svetlana
2014Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на винахід № 107134)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii
2013Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 83985)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii
2013Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі фруктози та лактулози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на корисну модель № 80629)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii
2013Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначенняБадрук, Вадим Володимирович; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Badruk, Vadim; Zinchenko, Tatiana; Dorohovich, Antonella
2006Особливості процесу випікання заварного пряника з начинкоюДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Своєволіна, Галина Василівна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Svoyevolina, Galina
2015Особливості структури фруктово-ягідних начинок на цукрах: сахарозі, фруктозі, глюкозіДорохович, Антонелла Миколаївна; Пасічник, Олена Володимирівна; Dorohovich, Antonella; Pasichnyk, Elena
2014Оцінка якості жувальної карамелі дієтичного призначення на основі цукрозамінника нового покоління пребіотика ізомальтуБожок, Олександр Сергійович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Лариса Михайлівна; Mazur, Larisa; Bozhok, Alexandr; Dorohovich, Antonella
2016Пастила як улюблений продукт споживання людей похилого вікуДорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Луценко, Ірина Олегівна; Потривайло, Олена Олександрівна; Potryvaylo, Elena; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii; Lutsenko, Irina
2010Позитивно впливає екстракти чорного і зелено чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної масиДорохович, Антонелла Миколаївна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Божок, Олександр Сергійович; Dorohovich, Antonella; Prylutska, Lina; Bozhok, Alexandr
2007Поліцукридні добавки та цукрозамінники уповільнюють черствіння пряниківУкраїнець, Анатолій Іванович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Фоменко, Веніамін Васильович; Полумбрик, Максим Олегович; Ukrainets, Anatoliy; Dorohovich, Antonella; Fomenko, Venіamіn; Polumbryk, Maksim
Showing results 116 to 135 of 179
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback