DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Дорохович, Антонелла Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 133 to 152 of 179
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Пастила як улюблений продукт споживання людей похилого вікуДорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Луценко, Ірина Олегівна; Потривайло, Олена Олександрівна; Potryvaylo, Elena; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii; Lutsenko, Irina
2010Позитивно впливає екстракти чорного і зелено чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної масиДорохович, Антонелла Миколаївна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Божок, Олександр Сергійович; Dorohovich, Antonella; Prylutska, Lina; Bozhok, Alexandr
2007Поліцукридні добавки та цукрозамінники уповільнюють черствіння пряниківУкраїнець, Анатолій Іванович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Фоменко, Веніамін Васильович; Полумбрик, Максим Олегович; Ukrainets, Anatoliy; Dorohovich, Antonella; Fomenko, Venіamіn; Polumbryk, Maksim
2005Пориста карамель (Патент на корисну модель № 10819)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Dorohovich, Antonella; Kokhan (Gavva), Elena
2004Продукти харчування функціонального призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Dorohovich, Antonella; Dorohovich, Victoriya; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena
2014Раціональне використання поліолу мальтитолу в суміші з фруктозою при виробництві оздоблювального напівфабрикату пінодраглеподібної структуриМурзін, Андрій Вадимович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Гончарук, Олена Владиславівна; Murzin, Andrii; Dorohovich, Antonella; Goncharuk, Elena
2016Реологічні властивості абрикосової начинки дієтичного призначення для маффінівДорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей, Олена Володимирівна; Dorohovich, Antonella; Horzei, Olena
2015Реологічні властивості пінодраглеподібного напівфабрикату, виготовленого на суміші еритритолу та фруктозиДорохович, Антонелла Миколаївна; Мурзін, Андрій Вадимович; Потривайло, Олена Олександрівна; Dorohovich, Antonella; Murzin, Andrii; Potryvaylo, Elena
2014Реологічні властивості суфле, виготовленого на суміші мальтитолу та фруктозиМурзін, Андрій Вадимович; Потривайло, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Рубан, Ірина Сергіївна; Ruban, Iryna; Murzin, Andrii; Potryvaylo, Elena; Dorohovich, Antonella
2014Розрахунок функцій множинної регресії другого порядку в задачах центрального композиційного планування експериментуЗінченко, Тетяна Володимирівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Zinchenko, Tatiana; Dorohovich, Antonella
1996Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зернаКовбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Єroрова, Ірина Кузьмiвна; Хіврич, Борис Іванович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Kovbasa, Vladimir; Terletska, Vita; Egorova, Irina; Hivrich, Boris; Dorohovich, Antonella; Kobylinska, Olena; Mironova, Nataliya
2008Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзіїДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2016Розробка технології затяжного печива спеціального призначення з врахуванням вимог нутріціології для людей похилого вікуДорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович; Dorohovich, Antonella; Petrenko, Nikolay
2008Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічностіДорохович, Антонелла Миколаївна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна; Dorohovich, Antonella; Kostenko (Yaremenko), Oksana
2015Розроблення затяжного печива дієтично-функціонального призначення для хворих на цукровий діабетДорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович; Кириченко, Павло Олегович; Dorohovich, Antonella; Petrenko, Nikolay; Kirichenko, Pavel
2015Розроблення і виробництво кондитерських виробів, хімічний склад яких відповідає вимогам нутріціології відносно потреб харчування різних груп населення – як одна з головних проблем кондитерської галузіДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella
2004Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробівДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kyianytsia, Svetlana; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena
2004Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробів (матеріали конференції)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kyianytsia, Svetlana; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena
1998Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 24620)Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Kovbasa, Vladimir; Mironova, Nataliya; Dorohovich, Antonella; Kovalevska, Elizaveta; Krapivnitska, Iryna
2005Сорбційні властивості полісахаридівМанк, Валерій Веніамінович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Mank, Valeriy; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena
Showing results 133 to 152 of 179
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback