DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Дорохович, Антонелла Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 169 to 179 of 179
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Функціональні продукти збагачені рослинними волокнамиДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Савченко, Анатолій Дмитрович; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Dorohovich, Victoriya; Savchenko, Anatoliy
2016Хімічний склад «ідеального» харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктівДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella; Петренко, Микола Миколайович; Petrenko, Nikolay
2016Хімічний склад харчового продукту, що відповідає вимогам геродієтетикиДорохович, Антонелла Миколаївна; Петренко, Микола Миколайович; Dorohovich, Antonella; Petrenko, Nikolay
2015Цукор нового покоління тагатоза та її використання при виробництві жувальної карамеліДорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Любов Сергіївна; Божок, Олександр Сергійович; Bozhok, Alexandr; Dorohovich, Antonella; Mazur, Liubov
2014Цукри, оцінка їх якості та використання при виробництві кондитерських виробів спеціального призначенняБожок, О. В.; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kokhan (Gavva), Elena; Bozhok, O. V.; Dorohovich, Antonella
2017Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі та їх використання при виробництві кондитерських виробівДорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Antonella
2009Цукрове, здобне й затяжне печиво з низьким показником глікемічностіДорохович, Антонелла Миколаївна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна; Dorohovich, Antonella; Kostenko (Yaremenko), Oksana
2014Цукрозамiнник нового покоління еритрітол i його вплив на сорбційно-десорбційні властивості маршмелоуДорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович; Dorohovich, Antonella; Badruk, Vadim
2007Цукрозамінники і підсолоджувачі, їх переваги та недоліки з позиції їх використання у виробництві кондитерських виробівДорохович, Антонелла Миколаївна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Dorohovich, Antonella; Dorohovich, Victoriya; Kostenko (Yaremenko), Oksana
2008Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерокКохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella
2007Як відбувається ретроградація крохмалю в пряниках залежно від умов їх зберіганняУкраїнець, Анатолій Іванович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Полумбрик, Максим Олегович; Піддубний, Володимир Антонович; Ukrainets, Anatoliy; Dorohovich, Antonella; Polumbryk, Maksim; Piddubny, Vladimir
Showing results 169 to 179 of 179
< previous 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback