DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Доценко, Віктор Федорович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 64 to 83 of 237
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Горобинове борошно в технології борошняних кондитерських виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2017Дефіцит есенціальних інгредієнтів у харчуванні людиниКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2015До питання оптимізації раціонів харчування військовослужбовцівДоценко, Віктор Федорович; Мурзін, Андрій Вадимович; Dotsenko, Viktor; Murzin, Andrii
2017Досвід використання білоквмісної сировини у технології вівсяного печиваКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Олійник, Сергій Володимирович; Oliynyk, Sergey
2016Досвід використання рослинних олій з нетрадиційної сировини і харчовій промисловостіКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Олійник, Сергій Володимирович; Oliynyk, Sergey
2018Дослідження впливу амілолітичних ферментів на мікробіологічні процеси в тісті та якість рисового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2014Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печиваКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Корецька, Ірина Львівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Dotsenko, Viktor; Koretska, Iryna; Havrysh, Andrey
2014Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печиваКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Havrysh, Andrey; Koretska, Iryna; Dotsenko, Viktor
2017Дослідження впливу клітковини пшеничної на стан клейковиного комплексу борошнаКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor
2017Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюБортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2017Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2010Дослідження впливу морських водоростей на показники якості та процес черствіння хлібобулочних виробівШаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Корзун, Віталій Наумович; Sharan, Larisa; Arsenieva, Larisa; Dotsenko, Viktor; Korzun, Vitaly
2017Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на основні характеристики піни бісквітного тістаКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor
2015Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноутворюючу здатність білкаКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Шкабура, Софія Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Shkabura, Sofia
2018Дослідження вуглеводно-амілазного комплексу рисового борошна як сировини для безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2007Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдуванняАрсеньєва, Лариса Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Бондар, Наталія Петрівна; Arsenieva, Larisa; Usatyuk, Svitlana; Dotsenko, Viktor; Bondar, Natalia
2011Дослідження можливості використання горобинового борошна в технології булочних виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2003Дослідження можливості використання фіброгаму в хлібопеченніПавельчук, Н. В.; Доценко, Віктор Федорович; Pavelchuk, N.; Dotsenko, Viktor
2013Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарстваРоглєв, Йосип Йосипович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Rohliev, Iosif; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2013Дослідження раціонального використання хмелевих препаратів у технології міні-пивоваріння для закладів ресторанного господарстваДоценко, Віктор Федорович; Горзей, Олена Володимирівна; Horzei, Olena; Dotsenko, Viktor
Showing results 64 to 83 of 237
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback