DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Доценко, Віктор Федорович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 91 to 110 of 237
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Ефективність використання лецитину в хлібопеченніПолодюк, Валентина Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Polodiuk, Valentina; Dotsenko, Viktor; Arsenieva, Larisa
2013Житньо-пшеничний булочний виріб, збагачений порошком кропиви (Деклараційний патент на корисну модель № 83987)Доценко, Віктор Федорович; Молід, Анна Леонідівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Dotsenko, Viktor; Molid, Anna; Havrysh, Andrey
2014Житньо-пшеничний булочний виріб (Патент на винахід № 105315)Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Молід, Анна Леонідівна; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey; Molid, Anna
2017Забезпечення хлібобулочними виробами хворих на целіакію в УкраїніФедоренко, Юлія Олександрівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Fedorenko, Julia; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2014Застосування ПАР (поверхнево-активних речовин) у технології хлібобулочних виробів, збагачених молочними білкамиТкачук, Юрій Михайлович; Доценко, Віктор Федорович; Tkachuk, Yuriy; Dotsenko, Viktor
2008Застосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінностіТкачук, Юрій Михайлович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Tkachuk, Yuriy; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor
2016Застосування порошку з ягід ожини в технологіях борошняних кондитерських виробівШидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Medvid, Irina; Protyven, Anastasia
2012Застосування різних способів теплової обробки овочівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2013Збагачення борошняних кондитерських виробів каротиновмісною сировиноюКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Koretska, Iryna; Dotsenko, Viktor
2014Збагачення борошняних кондитерських виробів плодово-ягідними порошкамиМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2003Збагачення пшеничного хліба мікронутрієнтамиАнтонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Герасименко, Лариса Олександрівна; Antoniuk, Maria; Arsenieva, Larisa; Dotsenko, Viktor; Gerasymenko, Larisa
2009Збагачення хліба альбуміномДоценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Dotsenko, Viktor; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Tkachuk, Yuriy
2014Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнамиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
1995Зміни реологічних властивостей тіста при використані карбюлозиІщенко, Тетяна Іванівна; Дробот, Віра Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Ishchenko, Tatiana; Drobot, Vera; Dotsenko, Viktor
2010З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінностіДоценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Dotsenko, Viktor; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Tkachuk, Yuriy
2013Інноваційні методи кулінарного оброблення продукції ресторанного господарства (Частина І)Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
1993Карбюлоза: отримання, властивості, застосуванняТіщенко, О. Ф.; Володіна, Анфіса Григорівна; Чекман, Іван Сергійович; Голота, Людмила Григорівна; Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Смішко, І. О.; Горбань, С. О.; Качуровська, Н. П.; Tishchenko, A.; Volodina, Anfisa; Chekman, Ivan; Golota, Lyudmila; Dotsenko, Viktor; Ishchenko, Tatiana; Smishko, I.; Gorban, S. A.; Kachurovskaia, N.
2018Кекс "Гарбузовий" (Патент на корисну модель № 124827)Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2016Кекс «Зернятко» (Патент на корисну модель № 112118)Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Шкабура, Софія Сергіївна; Shkabura, Sofia
2016Кекс «Подолянка» (Патент на корисну модель № 109698)Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Шкабура, Софія Сергіївна; Shkabura, Sofia
Showing results 91 to 110 of 237
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback