Browsing by Author Доценко, Віктор Федорович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 69 to 88 of 218 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Житньо-пшеничний булочний виріб (Патент на винахід № 105315)Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Молід, Анна Леонідівна
2013Житньо-пшеничний булочний виріб, збагачений порошком кропиви (Патент на корисну модель № 83987)Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Молід, Анна Леонідівна
2010З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінностіДоценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Ткачук, Юрій Михайлович
2017Забезпечення хлібобулочними виробами хворих на целіакію в УкраїніФедоренко, Юлія Олександрівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2014Застосування ПАР (поверхнево-активних речовин) у технології хлібобулочних виробів, збагачених молочними білкамиТкачук, Юрій Михайлович; Доценко, Віктор Федорович
2008Застосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінностіТкачук, Юрій Михайлович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Застосування порошку з ягід ожини в технологіях борошняних кондитерських виробівШидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна
2012Застосування різних способів теплової обробки овочівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2013Збагачення борошняних кондитерських виробів каротиновмісною сировиноюКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Корецька, Ірина Львівна
2014Збагачення борошняних кондитерських виробів плодово-ягідними порошкамиМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2003Збагачення пшеничного хліба мікронутрієнтамиАрсеньєва, Лариса Юріївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович
2009Збагачення хліба альбуміномДоценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Ткачук, Юрій Михайлович
2014Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнамиЛець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
1995Зміни реологічних властивостей тіста при використані карбюлозиІщенко, Тетяна Іванівна; Дробот, Віра Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
1993Карбюлоза: отримання, властивості, застосуванняТіщенко, О. Ф.; Володіна, Анфіса Григорівна; Чекман, Іван Сергійович; Голота, Людмила Григорівна; Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Смішко, І. О.; Абрамова, Л. Я.; Горбань, С. О.; Качуровська, Н. П.
2018Кекс "Гарбузовий" (Патент на корисну модель № 124827)Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2016Кекс «Зернятко» (Патент на корисну модель № 112118)Шкабура, Софія Сергіївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Кекс «Подолянка» (Патент на корисну модель № 109698)Шкабура, Софія Сергіївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2012Компетентнісний підхід та сучасні моделі навчання у вищих навчальних закладахНєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2016Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 105972)Доценко, Віктор Федорович; Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна