Browsing by Author Доценко, Віктор Федорович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 108 to 127 of 218 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Навряд чи знайдеться ефективніший збагачувач хліба, ніж молочний казеїнІщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Доценко, Віктор Федорович
1994Наукове обгрунтування і розробка технології хліба з використанням нової вуглеводвмісної сировини та цукрозамінниківДоценко, Віктор Федорович
1994Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначенняІщенко, Тетяна Іванівна; Дробот, Віра Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
2013Обгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2012Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакіюМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2016Олії з нетрадиційної рослинної сировини як джерело функціональних інгредієнтівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Олійник, Сергій Володимирович
2019Організація «Стежки здоров'я» при закладах готельного господарстваГоловата, Катерина Юріївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович
2015Особливості використання пшеничних висівок в хлібіБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна
2017Особливості виробництва безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Федоренко, Юлія Олександрівна
2019Особливості створення безпечного виробництва безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2004Оцінка харчової цінності та безпечності використання борошна з насіння бобовихАрсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Головченко, Оксана Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна
2017Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакіюМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2019Перспективи використання яєчного білка як структуроутворювача в технології безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Перспективи впровадження технології «Chatbot» в закладах готельного господарстваВасилець, Себаст'єн Юрійович; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович
2019Перспективи застосування антивікового меню в закладах ресторанного господарства при готеляхГоловата, Катерина Юріївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович
2012Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарстваРоглєв, Йосип Йосипович; Гавриш, Андрій Володимирович; Чагайда, Андрій Олегович; Доценко, Віктор Федорович
2019Перспективи застосування інформаційних технологій в закладах готельно-ресторанного господарстваБєдусенко, Лілія Сергіївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович
2013Перспективи розвитку винних готелів в південному регіоні УкраїниШолудько, Ю. В.; Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна
2017Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакіюМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Федоренко, Юлія Олександрівна
2015Перспективні джерела харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна