DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Доценко, Віктор Федорович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 135 to 154 of 239
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Навряд чи знайдеться ефективніший збагачувач хліба, ніж молочний казеїнІщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Ткачук, Юрій Михайлович; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Tkachuk, Yuriy
1994Наукове обгрунтування і розробка технології хліба з використанням нової вуглеводвмісної сировини та цукрозамінниківДоценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
1994Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначенняІщенко, Тетяна Іванівна; Дробот, Віра Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Ishchenko, Tatiana; Drobot, Vera; Dotsenko, Viktor
2013Обгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2012Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакіюМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2013Обогащение мучных кондитерских изделий каротиносодержащим сырьемКобец (Задорожная), Елена Сергеевна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Корецька, Ірина Львівна; Koretska, Iryna; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2016Олії з нетрадиційної рослинної сировини як джерело функціональних інгредієнтівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Олійник, Сергій Володимирович; Oliynyk, Sergey
2016Определение реологических свойств теста с добавлением пищевых волоконКобец (Задорожная), Елена Сергеевна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Арпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Шкабура, София Сергеевна; Shkabura, Sofia
2019Організація «Стежки здоров'я» при закладах готельного господарстваГоловата, Катерина Юріївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Golovatа, Kateryna; Medvid, Irina; Dotsenko, Viktor
2015Особливості використання пшеничних висівок в хлібіБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2017Особливості виробництва безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Федоренко, Юлія Олександрівна; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Fedorenko, Julia
2004Оцінка харчової цінності та безпечності використання борошна з насіння бобовихАрсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Головченко, Оксана Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Arsenieva, Larisa; Dotsenko, Viktor; Golovchenko, Oksana; Bondar, Natalia
2017Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакіюМедвідь, Ірина Миколаївна; Medvid, Irina; Шидловська, Олена Броніславівна; Shydlovska, Olena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2019Перспективи використання яєчного білка як структуроутворювача в технології безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2018Перспективи впровадження технології «Chatbot» в закладах готельного господарстваВасилець, Себаст'єн Юрійович; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Vasilets, Sebastien; Medvid, Irina; Dotsenko, Viktor
2019Перспективи застосування антивікового меню в закладах ресторанного господарства при готеляхГоловата, Катерина Юріївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Golovatа, Kateryna; Medvid, Irina; Dotsenko, Viktor
2012Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарстваРоглєв, Йосип Йосипович; Чагайда, Андрій Олегович; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Rohliev, Iosif; Chagayda, Andriy; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2013Перспективи розвитку винних готелів в південному регіоні УкраїниШолудько, Ю. В.; Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Sholudko, Y.; Dotsenko, Viktor; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena
2017Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакіюМедвідь, Ірина Миколаївна; Medvid, Irina; Шидловська, Олена Броніславівна; Shydlovska, Olena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Федоренко, Юлія Олександрівна; Fedorenko, Julia
2015Перспективні джерела харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor
Showing results 135 to 154 of 239
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback