DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Доценко, Віктор Федорович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 145 to 164 of 237
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Перспективи використання амілолітичних ферментів у технології рисового хліба для хворих на целіакіюМедвідь, Ірина Миколаївна; Medvid, Irina; Шидловська, Олена Броніславівна; Shydlovska, Olena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2019Перспективи використання яєчного білка як структуроутворювача в технології безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2018Перспективи впровадження технології «Chatbot» в закладах готельного господарстваВасилець, Себаст'єн Юрійович; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Vasilets, Sebastien; Medvid, Irina; Dotsenko, Viktor
2019Перспективи застосування антивікового меню в закладах ресторанного господарства при готеляхГоловата, Катерина Юріївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Golovatа, Kateryna; Medvid, Irina; Dotsenko, Viktor
2012Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарстваРоглєв, Йосип Йосипович; Чагайда, Андрій Олегович; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Rohliev, Iosif; Chagayda, Andriy; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2013Перспективи розвитку винних готелів в південному регіоні УкраїниШолудько, Ю. В.; Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Sholudko, Y.; Dotsenko, Viktor; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena
2017Перспективи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакіюМедвідь, Ірина Миколаївна; Medvid, Irina; Шидловська, Олена Броніславівна; Shydlovska, Olena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Федоренко, Юлія Олександрівна; Fedorenko, Julia
2015Перспективні джерела харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor
2014Пісочне печиво «Каротинка» (Деклараційний патент на корисну модель № 88654)Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2014Пісочне печиво «Каротинка» (Патент на винахід № 107162)Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2014Пісочне печиво «Морквяна радість» (Деклараційний патент на корисну модель № 88653)Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2014Пісочне печиво «Сонечко» (Деклараційний патент на корисну модель № 89005)Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2016Пісочний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 105973)Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Противень, Анастасія Миколаївна; Shydlovska, Olena; Medvid, Irina; Dotsenko, Viktor; Protyven, Anastasia
2015Покращення якості пшеничного хліба збагаченого висівкамиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
1993Порівняльна оцінка якості хлібопекарських дріжджів спеціалізованих та спиртових заводівДробот, Віра Іванівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Головченко, Валерій Миколайович; Доценко, Віктор Федорович; Drobot, Vera; Ishchenko, Tatiana; Golovchenko, Valeriy; Dotsenko, Viktor
1996Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствахФалендиш, Наталія Олексіївна; Дробот, Віра Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Falendysh, Natalia; Drobot, Vera; Dotsenko, Viktor
2016Проблема недостатності харчових волокон у харчуванні людиниКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2014Рекреаційний готель з дельфінотерапієюДоценко, Віктор Федорович; Рябоконь, Тетяна Юріївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Dotsenko, Viktor; Riabokon, Tetiana; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2013Рисове борошно – перспективна сировина для безглютенових продуктівДоценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Зуйко, Віра Ігорівна; Havrysh, Andrey; Zuiko, Vira; Dotsenko, Viktor
2017Рисове борошно – перспективна сировина для виробництва безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Федоренко, Юлія Олександрівна; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Fedorenko, Julia
Showing results 145 to 164 of 237
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback