Browsing by Author Доценко, Віктор Федорович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 7 to 26 of 246 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Development prospects of hotel аnd restaurant business in UkraineDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Galynska, Olena; Pushka, Olga; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна; Галинська, Олена Миколаївна; Пушка, Ольга Сергіївна
2015Effectiveness of fortification of food fibresKobets (Zadorozhnia), Elena; Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Smirnova, Elizabeth; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2013Eko-hotels – innovative concept of hospitality in UkraineDotsenko, Viktor; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Ohorodniichuk, Olena; Доценко, Віктор Федорович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Огороднійчук, Олена Юріївна
2017Evaluation of the prospective of production and using of protein from white nutrition lupineMulyar, Olga A.; Dotsenko, Viktor; Bondar, Natalia; Муляр, Ольга Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович; Бондар, Наталія Петрівна
2013Flour confectionary products for people suffering from coeliac disease and diabetesKulinich, Vera; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Smirnova, Elizabeth; Кулініч, Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
2013Hotel industry in Ukraine embraces green revolutionOhorodniichuk, Olena; Dotsenko, Viktor; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Огороднійчук, Олена Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2017Influence of fermentative modification of rice flour starch on bread quality for patients with celiac diseaseMedvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2019Investigation of the expedience of modification of the carbohydrate composition of rice flour in the technology of gluten-free breadMedvid, Irina; Dotsenko, Viktor; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2018Perspective approaches to the formation of the product range of hotel and restaurant businessDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Spilchuk (Molokova), Anastasia; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна; Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна
2013Prospects of using freezing dough semi-finished products technology in restaurant businessRohliev, Iosif; Dovgun, Irina; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey; Роглєв, Йосип Йосипович; Довгун, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович
2013Prospects wine hotels in the south region of UkraineSholudko, Y.; Dotsenko, Viktor; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Шолудько, Ю. В.; Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна
2013Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purposeHavrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Kokhan, Olena M.; Dotsenko, Viktor; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Кохан, Олена Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович
2012Spherification as a prospective technique of product production at restaurantsDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2019Studying the possibility of using enzymes, lecithin, and albumen in the technology of gluten-free breadDotsenko, Viktor; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Доценко, Віктор Федорович; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2013The development of the restaurants’ chain in the capital region of UkraineDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Yemchuk, Tatiana; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Ємчук, Тетяна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2013The perspectives of application of vitamin D in the technologies of production of bakery products with functional purposesHavrysh, Andrey; Bortnichuk, Oleg; Dotsenko, Viktor; Povorozniuk, Vladislav; Гавриш, Андрій Володимирович; Бортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович; Поворознюк, Владислав Володимирович
2018The use of sunflower lecithin in the technology on gluten-free bread with enzymatic modification of flour starchMedvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2013Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposesDotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Shydlovska, Olena; Ivahno, Olga; Havrysh, Andrey; Довгун, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Івахно, Ольга Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2016Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technologyKobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна
2020Use of non-traditional vegetable raw materials in the technology of floury confectionary products for restaurant economy enterprisesMyroshnyk, Yuliya; Dotsenko, Viktor; Sharan, Larisa; Tsirulnikova, Vita; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович; Шаран, Лариса Олександрівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна