DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Доценко, Віктор Федорович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 9 to 28 of 239
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Effectiveness of fortification of food fibresKobets (Zadorozhnia), Elena; Smirnova, Elizabeth; Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2013Eko-hotels – innovative concept of hospitality in UkraineDotsenko, Viktor; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Ohorodniichuk, Olena; Доценко, Віктор Федорович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Огороднійчук, Олена Юріївна
2017Evaluation of the prospective of production and using of protein from white nutrition lupineMulyar, Olga A.; Dotsenko, Viktor; Bondar, Natalia; Муляр, Ольга Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович; Бондар, Наталія Петрівна
2013Flour confectionary products for people suffering from coeliac disease and diabetesSmirnova, Elizabeth; Zuiko, Vira; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Зуйко, Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2013Hotel industry in Ukraine embraces green revolutionOhorodniichuk, Olena; Dotsenko, Viktor; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Огороднійчук, Олена Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна
2017Influence of fermentative modification of rice flour starch on bread quality for patients with celiac diseaseMedvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2019Investigation of the expedience of modification of the carbohydrate composition of rice flour in the technology of gluten-free breadMedvid, Irina; Dotsenko, Viktor; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2018Perspective approaches to the formation of the product range of hotel and restaurant businessDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Spilchuk (Molokova), Anastasia; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна; Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна
2013Prospects of using freezing dough semi-finished products technology in restaurant businessRohliev, Iosif; Dovgun, Irina; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey; Роглєв, Йосип Йосипович; Довгун, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович
2013Prospects wine hotels in the south region of UkraineSholudko, Y.; Dotsenko, Viktor; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Шолудько, Ю. В.; Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна
2013Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purposeHavrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Kokhan, Olena M.; Dotsenko, Viktor; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Кохан, Олена Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович
2012Spherification as a prospective technique of product production at restaurantsDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2019Studying the possibility of using enzymes, lecithin, and albumen in the technology of gluten-free breadDotsenko, Viktor; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Доценко, Віктор Федорович; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2013The development of the restaurants’ chain in the capital region of UkraineDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Yemchuk, Tatiana; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Ємчук, Тетяна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2013Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposesDotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Shydlovska, Olena; Ivahno, Olga; Havrysh, Andrey; Довгун, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Івахно, Ольга Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2013The perspectives of application of vitamin D in the technologies of production of bakery products with functional purposesHavrysh, Andrey; Bortnichuk, Oleg; Dotsenko, Viktor; Povorozniuk, Vladislav; Гавриш, Андрій Володимирович; Бортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович; Поворознюк, Владислав Володимирович
2018The use of sunflower lecithin in the technology on gluten-free bread with enzymatic modification of flour starchMedvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technologyKobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна
2019Use of ultrasound power in the food industryMyroshnyk, Yuliya; Dotsenko, Viktor; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович
2013Using of white food lupin products in technology of functional bakery productsDotsenko, Viktor; Arsenieva, Larisa; Pavliuchenko, Elena; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Sharan, Larisa; Bondar, Natalia; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Доценко, Віктор Федорович
Showing results 9 to 28 of 239
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback