|
eNUFTIR >
Browsing by Author Доценко, Віктор Федорович
Showing results 14 to 33 of 244
Issue Date | Title | Author(s) | 2017 | Influence of fermentative modification of rice flour starch on bread quality for patients with celiac disease | Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович |
2019 | Investigation of the expedience of modification of the carbohydrate composition of rice flour in the technology of gluten-free bread | Medvid, Irina; Dotsenko, Viktor; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна |
2018 | Perspective approaches to the formation of the product range of hotel and restaurant business | Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Spilchuk (Molokova), Anastasia; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна; Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна |
2013 | Prospects of using freezing dough semi-finished products technology in restaurant business | Rohliev, Iosif; Dovgun, Irina; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey; Роглєв, Йосип Йосипович; Довгун, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович |
2013 | Prospects wine hotels in the south region of Ukraine | Sholudko, Y.; Dotsenko, Viktor; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Шолудько, Ю. В.; Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна |
2013 | Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose | Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Kokhan, Olena M.; Dotsenko, Viktor; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Кохан, Олена Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович |
2012 | Spherification as a prospective technique of product production at restaurants | Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна |
2019 | Studying the possibility of using enzymes, lecithin, and albumen in the technology of gluten-free bread | Dotsenko, Viktor; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Ishchenko, Tatiana; Доценко, Віктор Федорович; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна |
2013 | The development of the restaurants’ chain in the capital region of Ukraine | Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Yemchuk, Tatiana; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Ємчук, Тетяна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia |
2013 | Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposes | Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Shydlovska, Olena; Ivahno, Olga; Havrysh, Andrey; Довгун, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Івахно, Ольга Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович |
2013 | The perspectives of application of vitamin D in the technologies of production of bakery products with functional purposes | Havrysh, Andrey; Bortnichuk, Oleg; Dotsenko, Viktor; Povorozniuk, Vladislav; Гавриш, Андрій Володимирович; Бортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович; Поворознюк, Владислав Володимирович |
2018 | The use of sunflower lecithin in the technology on gluten-free bread with enzymatic modification of flour starch | Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович |
2016 | Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technology | Kobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна |
2019 | Use of ultrasound power in the food industry | Myroshnyk, Yuliya; Dotsenko, Viktor; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович |
2013 | Using of white food lupin products in technology of functional bakery products | Dotsenko, Viktor; Arsenieva, Larisa; Pavliuchenko, Elena; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Sharan, Larisa; Bondar, Natalia; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Доценко, Віктор Федорович |
2013 | Using wild plant material in pastries | Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Okopna, Yana; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Окопна, Яна Володимирівна |
2016 | Vegetable oils as a source of functional ingredients | Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor |
2015 | Wheat fibre impact on flour confectionery products quality | Kobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна |
2015 | Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктів | Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey |
2016 | Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарства | Пасічник, Олена Володимирівна; Pasichnyk, Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Сидор, Василь Михайлович; Sidor, Vasyl |
Showing results 14 to 33 of 244
|