Browsing by Author Доценко, Віктор Федорович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 217  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2016Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарстваГорзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Сидор, Василь Михайлович
2015Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиОлійник, Сергій Валентинович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2012Аромамаркетинг в індустрії гостинностіЄвтух, Олена; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2018Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2019Батлер, як Luxury послуга в сучасних готеляхМирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
2015Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробівМихайленко, Владлена Миколаївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2007Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростейШаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Корзун, Віталій Наумович
2016Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Десик, Микола Григорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Теличкун, Володимир Іванович
2015Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробівЛець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
2013Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробівБуянова, І. А.; Гавриш, Андрій Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Доценко, Віктор Федорович
2015Використання лактози нового покоління для гідролізу лактози сухої молочної сироваткиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
2013Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузіТкачук, Юрій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2018Використання поліпшувачів в технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення, що реалізуються в умовах закладів готельно-ресторанного господарстваБерулава, Маріам Георгіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович
2014Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикатуМирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
2014Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
2019Використання ультразвуку в харчовій промисловостіМирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович
2015Використання харчових волокон у борошняних кондитерських виробахКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2013Винні готелі – інноваційний напрям у сфері гостинностіШолудько, Ю. В.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
1993Виробництво і використання порошку низькокалорійного харчовогоДоценко, Віктор Федорович; Перегуда, Микола Антонович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Снежкін, Юрій Федорович; Хавін, О. О.; Качалай, Діана Полікарпівна