DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Доценко, Віктор Федорович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 15 до 34 из 207
< назад   дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2013Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purposeHavrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Kokhan, Olena; Dotsenko, Viktor; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Кохан, Олена Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович
2012Spherification as a prospective technique of product production at restaurantsDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
2013The development of the restaurants’ chain in the capital region of UkraineDotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Yemchuk, Tatiana; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Ємчук, Тетяна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2013Theoretical and practical aspects of cooking flour production technology for special purposesDotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Shydlovska, Olena; Ivahno, Olga; Havrysh, Andrey; Довгун, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Івахно, Ольга Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2013The perspectives of application of vitamin D in the technologies of production of bakery products with functional purposesHavrysh, Andrey; Bortnichuk, Oleg; Dotsenko, Viktor; Povorozniuk, Vladislav; Гавриш, Андрій Володимирович; Бортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович; Поворознюк, Владислав Володимирович
2016Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technologyKobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна
2013Using of white food lupin products in technology of functional bakery productsDotsenko, Viktor; Arsenieva, Larisa; Pavliuchenko, Elena; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Sharan, Larisa; Bondar, Natalia; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Бондар, Наталія Петрівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Vegetable oils as a source of functional ingredientsКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2015Wheat fibre impact on flour confectionery products qualityKobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна
2015Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2016Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарстваПасічник, Олена Володимирівна; Pasichnyk, Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Сидор, Василь Михайлович; Sidor, Vasyl
2015Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Олійник, Сергій Валентинович; Oleinik, Sergey
2012Аромамаркетинг в індустрії гостинностіЄвтух, Олена; Evtukh, Elena; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana; Гавриш, Андрій Володимирович; Dotsenko, Viktor; Доценко, Віктор Федорович; Havrysh, Andrey
2015Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Михайленко, Владлена Сергіївна; Mihaylenko, Vladlen
2007Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростейШаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Корзун, Віталій Наумович; Arsenieva, Larisa; Dotsenko, Viktor; Sharan, Larisa; Доценко, Віктор Федорович; Korzun, Vitaly
2016Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Теличкун, Володимир Іванович; Доценко, Віктор Федорович; Десик, Микола Григорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Desyk, Mykola; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Telychkun, Volodymyr
2015Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2013Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробівГавриш, Андрій Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Доценко, Віктор Федорович; Havrysh, Andrey; Koretska, Iryna; Dotsenko, Viktor
2015Використання лактози нового покоління для гідролізу лактози сухої молочної сироваткиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2013Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузіТкачук, Юрій Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Tkachuk, Yuriy; Niemirich, Oleksandra; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
Отображение результатов 15 до 34 из 207
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь