DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Доценко, Віктор Федорович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 31 to 50 of 239
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Wheat fibre impact on flour confectionery products qualityKobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна
2015Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2016Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарстваПасічник, Олена Володимирівна; Pasichnyk, Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Сидор, Василь Михайлович; Sidor, Vasyl
2015Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Олійник, Сергій Валентинович; Oleinik, Sergey
2012Аромамаркетинг в індустрії гостинностіЄвтух, Олена; Evtukh, Elena; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana; Гавриш, Андрій Володимирович; Dotsenko, Viktor; Доценко, Віктор Федорович; Havrysh, Andrey
2018Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хлібаМедвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2019Батлер, як Luxury послуга в сучасних готеляхМирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor
2015Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Михайленко, Владлена Миколаївна; Mikhailenko, Vladlena
2007Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростейШаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Корзун, Віталій Наумович; Arsenieva, Larisa; Dotsenko, Viktor; Sharan, Larisa; Доценко, Віктор Федорович; Korzun, Vitaly
2016Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Теличкун, Володимир Іванович; Доценко, Віктор Федорович; Десик, Микола Григорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Desyk, Mykola; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Telychkun, Volodymyr
2015Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2013Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробівГавриш, Андрій Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Доценко, Віктор Федорович; Havrysh, Andrey; Koretska, Iryna; Dotsenko, Viktor
2015Використання лактози нового покоління для гідролізу лактози сухої молочної сироваткиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2013Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузіТкачук, Юрій Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Tkachuk, Yuriy; Niemirich, Oleksandra; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2018Використання поліпшувачів в технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення, що реалізуються в умовах закладів готельно-ресторанного господарстваБортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович; Берулава, Маріам Георгіївна; Bortnichuk, Oleg; Dotsenko, Viktor; Berulava, Mariam
2014Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикатуМирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2014Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2019Використання ультразвуку в харчовій промисловостіМирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Dotsenko, Viktor
2015Використання харчових волокон у борошняних кондитерських виробахКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2013Винні готелі – інноваційний напрям у сфері гостинностіШолудько, Ю. В.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Sholudko, Y.; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
Showing results 31 to 50 of 239
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback