DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Доценко, Віктор Федорович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 24 до 43 из 207
< назад   дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2015Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2016Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарстваПасічник, Олена Володимирівна; Pasichnyk, Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Сидор, Василь Михайлович; Sidor, Vasyl
2015Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Олійник, Сергій Валентинович; Oleinik, Sergey
2012Аромамаркетинг в індустрії гостинностіЄвтух, Олена; Evtukh, Elena; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ishchenko, Tatiana; Гавриш, Андрій Володимирович; Dotsenko, Viktor; Доценко, Віктор Федорович; Havrysh, Andrey
2015Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Михайленко, Владлена Сергіївна; Mihaylenko, Vladlen
2007Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростейШаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Корзун, Віталій Наумович; Arsenieva, Larisa; Dotsenko, Viktor; Sharan, Larisa; Доценко, Віктор Федорович; Korzun, Vitaly
2016Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Теличкун, Володимир Іванович; Доценко, Віктор Федорович; Десик, Микола Григорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Desyk, Mykola; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Telychkun, Volodymyr
2015Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2013Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробівГавриш, Андрій Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Доценко, Віктор Федорович; Havrysh, Andrey; Koretska, Iryna; Dotsenko, Viktor
2015Використання лактози нового покоління для гідролізу лактози сухої молочної сироваткиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2013Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузіТкачук, Юрій Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Tkachuk, Yuriy; Niemirich, Oleksandra; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2014Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикатуМирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2014Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2015Використання харчових волокон у борошняних кондитерських виробахКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2013Винні готелі – інноваційний напрям у сфері гостинностіШолудько, Ю. В.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Sholudko, Y.; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
1993Виробництво і використання порошку низькокалорійного харчовогоДоценко, Віктор Федорович; Перегуда, Микола Антонович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Снежкін, Юрій Федорович; Качалай, Діана Полікарпівна; Dotsenko, Viktor; Pereguda, Nikolay; Ishchenko, Tatiana; Kovbasa, Vladimir; Snezhkin, Yuri; Kachalay, Diana
2013Вплив каротиновмісної сировини на клейковин ний комплекс пісочного тістаКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2014Вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного печиваКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2016Вплив клітковини пшеничної на показники якості масляного бісквітного напівфабрикатуКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2003Вплив лецитину на формування якості хлібаПолодюк, Валентина Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Polodiuk, Valentina; Dotsenko, Viktor
Отображение результатов 24 до 43 из 207
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь