DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Дробот, Віра Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 60 to 79 of 214
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Глюкозно-фруктозний сироп – перспективний натуральний замінник цукруДробот, Віра Іванівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Таланов, О. Б.; Drobot, Vera; Udvorgeli, Larisa; Silchuk, Tatiana; Bondarenko, Julia V.; Talanov, O.
2014Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 86854)Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Misechko, Natalia; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.
2014Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87151)Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Misechko, Natalia; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.
2014Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87152)Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Misechko, Natalia; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.
2014Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87862)Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Misechko, Natalia; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.
2012Дослідження вмісту ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібіГрищенко, Анна Миколаївна; Тесля, Ольга Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна; Grischenko, Anna; Teslya, Olga; Drobot, Vera
2007Дослідження впливу глюкозно-фруктозного сиропу на якість булочних виробівБондаренко, Юлія Вікторівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Дробот, Віра Іванівна; Bondarenko, Julia V.; Udvorgeli, Larisa; Drobot, Vera
2012Дослідження впливу добавок на процес черствіння хлібаДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.; Silchuk, Tatiana
2010Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряниківІгнатченко, Д. Ю.; Дробот, Віра Іванівна; Прокопенко, Алла Дмитрівна; Фоменко, Веніамін Васильович; Drobot, Vera; Fomenko, Venіamіn; Ignatchenko, D.; Prokopenko, Alla
2001Дослідження впливу житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тістіСильчук, Тетяна Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Silchuk, Tatiana; Drobot, Vera
2011Дослідження впливу крупності пластівців злаків на якість хлібаСеменова, Анастасія Борисівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна; Semenova, Anastasia; Bondarenko, Julia V.; Drobot, Vera
2013Дослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробівМісечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Мостова, Т. В.; Дробот, Віра Іванівна; Misechko, Natalia; Bondarenko, Julia V.; Mostova, T.; Drobot, Vera
2012Дослідження впливу рисового борошна на показники якості безглютенового хлібаГрищенко, Анна Миколаївна; Дробот, Віра Іванівна; Grischenko, Anna; Drobot, Vera
2008Дослідження впливу різних технологічних факторів на якість емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстрактуДробот, Віра Іванівна; Ігнатченко, Д. Ю.; Прокопенко, Алла Дмитрівна; Drobot, Vera; Ignatchenko, D.; Prokopenko, Alla
2003Дослідження впливу соєвого білково-жирового збагачувача на структурно-механічні властивості тіста для кексів і якість готових виробівДробот, Віра Іванівна; Прокопенко, Алла Дмитрівна; Яценко, Н. П.; Drobot, Vera; Prokopenko, Alla; Yatsenko, N.
2012Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробівМісечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Стрельченко, Н. М.; Дробот, Віра Іванівна; Misechko, Natalia; Bondarenko, Julia V.; Strelchenko, N.; Drobot, Vera
2012Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хлібаДробот, Віра Іванівна; Грищенко, Анна Миколаївна; Drobot, Vera; Grischenko, Anna
2008Дослідження впливу ферментних препаратів на біохімічні процеси в тісті з житнього борошна зниженої якостіСильчук, Тетяна Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Silchuk, Tatiana; Drobot, Vera
2012Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробівДробот, Віра Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Тесля, Ольга Дмитрівна; Drobot, Vera; Misechko, Natalia; Bondarenko, Julia V.; Teslya, Olga
2015Дослідження впливу цитратів на мікробіологічні і біохімічні процеси в тістіШевченко, Анастасія Олександрівна; Дробот, Віра Іванівна; Прохорова, Надія Дмитрівна; Shevchenko, Anastasia; Drobot, Vera; Prokhorova, Nadezhda
Showing results 60 to 79 of 214
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback