Browsing by Author Каліновська, Тетяна Віталіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 4 to 23 of 39 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Вивчення умов драглеутворення бінарних композицій «желатин – гуміарабік» для отримання агрегативно-стійких структур збивних цукеркових масОболкіна, Віра Іллівна; Каліновська, Тетяна Віталіївна
2014Використання білків сироватки в технологіях цукеркових мас типу м’якої нугиКаліновська, Тетяна Віталіївна; Білик, Аліна; Онофрійчук, Тетяна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2014Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусамиКаліновська, Тетяна Віталіївна
2013Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробівКаліновська, Тетяна Віталіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2013Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Каліновська, Тетяна Віталіївна
2014Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури цукеркових масКаліновська, Тетяна Віталіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Замовна, Богдана; Кохан, Олена Олександрівна
2015Використання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нугиОболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Каліновська, Тетяна Віталіївна
2012Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробівКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Волощук, Галина Іванівна
2013Використання продуктів переробки винограду як сировини для збагачення цукерок для дітейКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2014Використання пюре з виноградних вичавок в технології фруктово-желейних цукерокКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Онофрійчук, Тетяна
2015Виноградні вичавки - нетрадиційне сировинне джерело для кондитерської промисловостіОболкіна, Віра Іллівна; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Obolkina, Vera; Kalinovska, Tatyana
2013Дослідження вмісту пектинових речовин напівфабрикатів з виноградних вичавок та визначення їх сорбційних властивостейКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2014Дослідження впливу комплексних структуроутворювачів на формування піноподібних мас для цукерок з комбінованим корпусомОболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Kalinovska, Tatyana; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kyianytsia, Svetlana
2013Дослідження впливу основних структуроутворювачів та технологічних умов приготування на структурно-механічні властивості збивних цукеркових мас типу «Нугатин»Каліновська, Тетяна Віталіївна; Дзіс, Юлія Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kalinovska, Tatyana; Dzis, Julia; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2014Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових масКаліновська, Тетяна Віталіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kalinovska, Tatyana; Vaysero, Ol'ha; Kokhan, Olena; Obolkina, Vera
2014Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових масКаліновська, Тетяна Віталіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kalinovska, Tatyana; Vaysero, Ol'ha; Kokhan, Olena; Obolkina, Vera
2013Доцільність використання напівфабрикатів з виноградних вичавок в технології помадно-кремових цукерокОболкіна, Віра Іллівна; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kalinovska, Tatyana; Kyianytsia, Svetlana
2014Застосування комбінованих білків та гідроколлоїдів при створенні збивних цукеркових масОболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Kalinovska, Tatyana
2013Застосування комплексних сумішей гуміарабік – желатин у технології збивних цукеркових мас типу «М’який Нугатин»Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kyianytsia, Svetlana; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera
2013Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пастиКаліновська, Тетяна Віталіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kalinovska, Tatyana; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera