Browsing by Author Кияниця, Світлана Геннадіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 90  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Використання білків сироватки в технологіях цукеркових мас типу м’якої нугиКаліновська, Тетяна Віталіївна; Білик, Аліна; Онофрійчук, Тетяна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2013Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробівКаліновська, Тетяна Віталіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2013Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Каліновська, Тетяна Віталіївна
2005Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництвіДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2015Використання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нугиОболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Каліновська, Тетяна Віталіївна
2014Використання нетрадиційної сировини гуміарабіку «Fibregum ™», вівсяного та пшеничного солодового борошна під час створення нового асортименту здобного печиваСтрембіцька, Анастасія; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2005Використання нових композицій структуроутворювачів при розробленні технологій кремово – збивних цукерок, які формуються методом ко-екструзіїКияниця, Світлана Геннадіївна; Світлішина, Т. А.; Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
2013Використання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатівЙовбак, Уляна Сергіївна; Цегельник, Ю. В.; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2013Використання продуктів переробки винограду як сировини для збагачення цукерок для дітейКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2014Використання пюре з виноградних вичавок в технології фруктово-желейних цукерокКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Онофрійчук, Тетяна
2007Вплив поверхнево-активних речовин на структурно-механічні властивості кексівЛучкань, Т. В.; Манько, І. П.; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2013Вплив солодового борошна з голозерного вівса на структурні властивості тіста для здобного печиваСкрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2010Вплив фруктово – овочевого пюре на структурні властивості збивних цукерокДорошенко, Є. В.; Коваленко (Лисогор), Олена Артурівна; Свідерко, О. В.; Семчишин, Б. Р.; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2002Встановлення можливостей використання фруктози при виробництві фруктово - ягідного мармеладу для хворих на цукровий діабетКияниця, Світлана Геннадіївна; Смик, Оксана Валентинівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
2004Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробівДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Залевська, Надія Олексіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2013Дослідження вмісту пектинових речовин напівфабрикатів з виноградних вичавок та визначення їх сорбційних властивостейКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2009Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печиваОболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Бондарчук, Оксана Василівна
2016Дослідження впливу гуміарабіку «fibregum ™» на структурні властивості тіста з додаванням борошна із солоду вівса та пшениці під час створення нового асортименту здобного печива оздоровчого призначенняОболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2005Дослідження впливу гідроколоїдів на формування структури кремово-збивних цукеркових масСвiтлiшива, Т.; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна
2001Дослідження впливу ди- та моноцукрів на структуру желейного мармеладуДорохович, Антонелла Миколаївна; Смик, Оксана Валентинівна; Єлісєєва, О. В.; Кияниця, Світлана Геннадіївна