|
eNUFTIR >
Browsing by Author Кияниця, Світлана Геннадіївна
Showing results 6 to 25 of 97
Issue Date | Title | Author(s) | 2014 | Використання білків сироватки в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги | Каліновська, Тетяна Віталіївна; Білик, Аліна; Онофрійчук, Тетяна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kalinovska, Tatyana; Bilyk, Alina; Onofriychuk, Tatiana; Kyianytsia, Svetlana |
2013 | Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробів | Каліновська, Тетяна Віталіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kalinovska, Tatyana; Krapivnitska, Iryna; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana |
2013 | Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробів | Оболкіна, Віра Іллівна; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kalinovska, Tatyana; Kyianytsia, Svetlana |
2005 | Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві | Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena; Kyianytsia, Svetlana |
2015 | Використання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нуги | Оболкіна, Віра Іллівна; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kalinovska, Tatyana; Kyianytsia, Svetlana |
2014 | Використання нетрадиційної сировини гуміарабіку «fibregum ™», вівсяного та пшеничного солодового борошна під час створення нового асортименту здобного печива | Стрембіцька, А. В.; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Strembitska, A.; Skrypko, Anhelina; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana |
2005 | Використання нових композицій структуроутворювачів при розробленні технологій кремово – збивних цукерок, які формуються методом ко-екструзії | Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Dorohovich, Antonella |
2013 | Використання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатів | Йовбак, Уляна Сергіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Yovbak, Uliana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana |
2013 | Використання продуктів переробки винограду як сировини для збагачення цукерок для дітей | Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Krapivnitska, Iryna |
2014 | Використання пюре з виноградних вичавок в технології фруктово-желейних цукерок | Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Онофрійчук, Тетяна; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Onofriychuk, Tatiana |
2007 | Вплив поверхнево-активних речовин на структурно-механічні властивості кексів | Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kyianytsia, Svetlana |
2013 | Вплив солодового борошна з голозерного вівса на структурні властивості тіста для здобного печива | Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Skrypko, Anhelina; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana |
2010 | Вплив фруктово – овочевого пюре на структурні властивості збивних цукерок | Дорошенко, Є. В.; Лисогор, Олена Артурівна; Семчишин, Б. Р.; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Doroshenko, E.; Lysogor, Elena; Semchyshyn, B.; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Krapivnitska, Iryna |
2002 | Встановлення можливостей використання фруктози при виробництві фруктово - ягідного мармеладу для хворих на цукровий діабет | Кияниця, Світлана Геннадіївна; Смик, Оксана Валентинівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kyianytsia, Svetlana; Smyk, Oksana; Dorohovich, Antonella |
2004 | Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробів | Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Залевська, Надія Олексіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena; Zalevska, Nadiya; Dorohovich, Antonella; Kyianytsia, Svetlana |
2013 | Дослідження вмісту пектинових речовин напівфабрикатів з виноградних вичавок та визначення їх сорбційних властивостей | Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana |
2009 | Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива | Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Бондарчук, Оксана Василівна; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana; Bondarchuk, Oksana |
2005 | Дослідження впливу гідроколоїдів на формування структури кремово-збивних цукеркових мас | Кияниця, Світлана Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kyianytsia, Svetlana; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera |
2016 | Дослідження впливу гуміарабіку «fibregum ™» на структурні властивості тіста з додаванням борошна із солоду вівса та пшениці під час створення нового асортименту здобного печива оздоровчого призначення | Оболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Skrypko, Anhelina; Kyianytsia, Svetlana |
2001 | Дослідження впливу ди- та моноцукрів на структуру желейного мармеладу | Дорохович, Антонелла Миколаївна; Смик, Оксана Валентинівна; Єлісєєва, О. В.; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Dorohovich, Antonella; Smyk, Oksana; Eliseeva, О.; Kyianytsia, Svetlana |
Showing results 6 to 25 of 97
|