DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Кияниця, Світлана Геннадіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 6 to 25 of 97
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Використання білків сироватки в технологіях цукеркових мас типу м’якої нугиКаліновська, Тетяна Віталіївна; Білик, Аліна; Онофрійчук, Тетяна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kalinovska, Tatyana; Bilyk, Alina; Onofriychuk, Tatiana; Kyianytsia, Svetlana
2013Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробівКаліновська, Тетяна Віталіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kalinovska, Tatyana; Krapivnitska, Iryna; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2013Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kalinovska, Tatyana; Kyianytsia, Svetlana
2005Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництвіДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena; Kyianytsia, Svetlana
2015Використання нетрадиційної сировини в технологіях цукеркових мас типу м’якої нугиОболкіна, Віра Іллівна; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kalinovska, Tatyana; Kyianytsia, Svetlana
2014Використання нетрадиційної сировини гуміарабіку «fibregum ™», вівсяного та пшеничного солодового борошна під час створення нового асортименту здобного печиваСтрембіцька, А. В.; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Strembitska, A.; Skrypko, Anhelina; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2005Використання нових композицій структуроутворювачів при розробленні технологій кремово – збивних цукерок, які формуються методом ко-екструзіїКияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Dorohovich, Antonella
2013Використання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатівЙовбак, Уляна Сергіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Yovbak, Uliana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2013Використання продуктів переробки винограду як сировини для збагачення цукерок для дітейКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Krapivnitska, Iryna
2014Використання пюре з виноградних вичавок в технології фруктово-желейних цукерокКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Онофрійчук, Тетяна; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Onofriychuk, Tatiana
2007Вплив поверхнево-активних речовин на структурно-механічні властивості кексівКияниця, Світлана Геннадіївна; Kyianytsia, Svetlana
2013Вплив солодового борошна з голозерного вівса на структурні властивості тіста для здобного печиваСкрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Skrypko, Anhelina; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana
2010Вплив фруктово – овочевого пюре на структурні властивості збивних цукерокДорошенко, Є. В.; Лисогор, Олена Артурівна; Семчишин, Б. Р.; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Doroshenko, E.; Lysogor, Elena; Semchyshyn, B.; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Krapivnitska, Iryna
2002Встановлення можливостей використання фруктози при виробництві фруктово - ягідного мармеладу для хворих на цукровий діабетКияниця, Світлана Геннадіївна; Смик, Оксана Валентинівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kyianytsia, Svetlana; Smyk, Oksana; Dorohovich, Antonella
2004Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Залевська, Надія Олексіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena; Zalevska, Nadiya; Dorohovich, Antonella; Kyianytsia, Svetlana
2013Дослідження вмісту пектинових речовин напівфабрикатів з виноградних вичавок та визначення їх сорбційних властивостейКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2009Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печиваОболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Бондарчук, Оксана Василівна; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana; Bondarchuk, Oksana
2005Дослідження впливу гідроколоїдів на формування структури кремово-збивних цукеркових масКияниця, Світлана Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kyianytsia, Svetlana; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera
2016Дослідження впливу гуміарабіку «fibregum ™» на структурні властивості тіста з додаванням борошна із солоду вівса та пшениці під час створення нового асортименту здобного печива оздоровчого призначенняОболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Skrypko, Anhelina; Kyianytsia, Svetlana
2001Дослідження впливу ди- та моноцукрів на структуру желейного мармеладуДорохович, Антонелла Миколаївна; Смик, Оксана Валентинівна; Єлісєєва, О. В.; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Dorohovich, Antonella; Smyk, Oksana; Eliseeva, О.; Kyianytsia, Svetlana
Showing results 6 to 25 of 97
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback