Browsing by Author Кузьмін, Олег Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 10 to 29 of 173 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Використання активного вугілля марки БАУ-А для обробки водно-спиртової рідини в лікеро-горілчаному виробництвіКузьмін, Олег Володимирович
2018Використання деревинних відходів у винно-коньячному виробництвіБогомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2017Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукціїКузьмін, Олег Володимирович
2015Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництвіКузьмін, Олег Володимирович; Люлька, Олександр Миколайович
2015Використання мерчандайзингу у готельному господарствіЄсаян, Лалі Альбертівна; Кузьмін, Олег Володимирович
2011Використання методу оцінки антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів лікарської рослинної сировини для формування якості горілкиОносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович
2018Використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних стравБогомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2015Використання трав у лікеро-горілчаному виробництвіКушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович
2015Використання харчових добавок для виробництва алкогольної продукціїКушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович
2013Використання ЯМР- аналізу під час оцінювання якості горілкиОносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2018Вплив електрохімічної активації води на рівноважний стан водно-спиртових сумішейКузьмін, Олег Володимирович
2007Вплив мікроелементного складу підготовленої води на якість горілкиТопольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович
2017Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюреГоркуша, Людмила Валеріївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2017Вплив якості харчових продуктів на рівень життяКузьмін, Олег Володимирович; Дяченко, Тетяна Борисівна
2016Впровадження системи менеджменту якості у закладах готельно-ресторанного господарстваКузьмін, Олег Володимирович; Білоусов, Дмитро Юрійович; Башняк, Анастасія Романівна
2014Встановлення несталої рівноваги у горілках за допомогою 1Н ЯМР спектроскопіїКузьмін, Олег Володимирович
2015Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації зм’якшеної водиКузьмін, Олег Володимирович
2017Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної водиКузьмін, Олег Володимирович; Суйков, Сергій Юрійович
2017Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної водиКузьмін, Олег Володимирович; Суйков, Сергій Юрійович
2011До питання впливу спирту етилового ректифікованого на фізіологічну активність лікеро-горілчаної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр