Browsing by Author Кузьмін, Олег Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 2 to 21 of 173 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукціїЛовягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Шевченко, Лілія Олександрівна; Топольник, Віра Григорівна; Ковальчук, Володимир Петрович
2012Антиоксидантна характеристика рослинних екстрактів як один з показників якості алкогольної продукціїОлейніков, Марк Ігорович; Кузьмін, Олег Володимирович
2012Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Марина Юріївна; Оносова, Ірина Андріївна; Рачинська, Зоя Петрівна; Топольник, Віра Григорівна
2017Арт-готель – мінігалерея сучасного мистецтваМамон, Богдан Валентинович; Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна
2017В роботі представлено методи оцінювання якості кулінарної продукціїГребонос, Катерина Ігорівна; Кузьмін, Олег Володимирович
2008Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілкиКузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Володимир Володимирович; Топольник, Віра Григорівна
2012Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивостей готової продукціїТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2019Визначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесіКузьмін, Олег Володимирович; Мурзін, Андрій Вадимович; Руських, Аліна Ігорівна; Ремезок, Петро Володимирович; Салига, Василь Іванович
2005Використання активного вугілля марки БАУ-А для обробки водно-спиртової рідини в лікеро-горілчаному виробництвіКузьмін, Олег Володимирович
2018Використання деревинних відходів у винно-коньячному виробництвіБогомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2017Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукціїКузьмін, Олег Володимирович
2015Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництвіКузьмін, Олег Володимирович; Люлька, Олександр Миколайович
2015Використання мерчандайзингу у готельному господарствіЄсаян, Лалі Альбертівна; Кузьмін, Олег Володимирович
2011Використання методу оцінки антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів лікарської рослинної сировини для формування якості горілкиОносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович
2018Використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних стравБогомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2015Використання трав у лікеро-горілчаному виробництвіКушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович
2015Використання харчових добавок для виробництва алкогольної продукціїКушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович
2013Використання ЯМР- аналізу під час оцінювання якості горілкиОносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2018Вплив електрохімічної активації води на рівноважний стан водно-спиртових сумішейКузьмін, Олег Володимирович
2007Вплив мікроелементного складу підготовленої води на якість горілкиТопольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович