DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Кузьмін, Олег Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 27 to 46 of 181
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Technologies of development and implementation of systems of internal managerial informationPozdniakov, Serhii; Kuzmin, Oleg; Kiiko, Victoriia; Akimova, Liudmila; Поздняков, Сергій Вікторович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Акімова, Людмила Миколаївна
2013The change of the hydroxyl protons in aqueous alcoholic mixtures under the process of making vodkasSujkov, Sergey; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera; Топольник, Віра Григорівна; Суйков, Сергій Юрійович; Кузьмін, Олег Володимирович
2011Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукціїЛовягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Шевченко, Лілія Олександрівна; Топольник, Віра Григорівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Kovalchuk, Vladimir; Shevchenko, Lily; Topol’nik, Vera; Lovyagin, Alexander; Kuzmin, Oleg
2012Антиоксидантна характеристика рослинних екстрактів як один з показників якості алкогольної продукціїОлейніков, Марк Ігорович; Кузьмін, Олег Володимирович; Oleynikov, Mark; Kuzmin, Oleg
2012Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Марина Юріївна; Оносова, Ірина Андріївна; Рачинська, Зоя Петрівна; Топольник, Віра Григорівна; Topol’nik, Vera; Onosova, Irina; Rachinska, Zoya; Kuzmin, Oleg; Onosova, Marina
2017Арт-готель – мінігалерея сучасного мистецтваМамон, Богдан Валентинович; Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Romanchenko, Natalia; Mamon, Bogdan; Kuzmin, Oleg
2008Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілкиКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg; Ловягін, Олександр Миколайович; Lovyagin, Alexander; Кузьмін, Володимир Володимирович; Kuzmin, Vladimir; Топольник, Віра Григорівна; Topol’nik, Vera
2012Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивостей готової продукціїТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Topol’nik, Vera; Milohova, Tatiana; Kuzmin, Oleg
2005Використання активного вугілля марки БАУ-А для обробки водно-спиртової рідини в лікеро-горілчаному виробництвіКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
2018Використання деревинних відходів у винно-коньячному виробництвіКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg; Богомол, Анна Віталіївна; Bogomol, Anna
2017Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
2015Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництвіКузьмін, Олег Володимирович; Люлька, Олександр Миколайович; Kuzmin, Oleg; Lulka, Alexander
2015Використання мерчандайзингу у готельному господарствіЄсаян, Лалі Альбертівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Yesayan, Lali; Kuzmin, Oleg
2011Використання методу оцінки антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів лікарської рослинної сировини для формування якості горілкиОносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович; Onosova, Irina; Kuzmin, Oleg; Lovyagin, Alexander
2018Використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних стравБогомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Bogomol, Anna; Kuzmin, Oleg
2015Використання трав у лікеро-горілчаному виробництвіКушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Kushlak, Anton; Kuzmin, Oleg
2015Використання харчових добавок для виробництва алкогольної продукціїКушлак, Антон Сергійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Kushlak, Anton; Kuzmin, Oleg
2013Використання ЯМР- аналізу під час оцінювання якості горілкиКузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Ірина Андріївна; Kuzmin, Oleg; Onosova, Irina
2018Вплив електрохімічної активації води на рівноважний стан водно-спиртових сумішейКузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
2007Вплив мікроелементного складу технологічної води на органолептичні властивості горілкиКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Kuzmin, Oleg; Topol’nik, Vera
Showing results 27 to 46 of 181
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback