DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Луговська, Оксана Андріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 25 to 44 of 50
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Внутрішній аудит, як важлива складова ефективного функціонування системи НАССР при виробництві печива цукровогоСидор, Василь Михайлович; Луговська, Оксана Андріївна; Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl
2018Вплив гідроколоїдів на якість емульсій для напоївЛуговська, Оксана Андріївна; Lugovska, Oksana
2017Вплив добавки кизилу на зміни органолептичних та фізико-хімічних показників йогуртуЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl
2013Вплив розмірів наночастин емульсій на якість напоївЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl
2014Гуміарабік, як гідроколоїд в формуванні стабільної емульсійної системи харчових продуктівЛуговська, Оксана Андріївна; Боярська, О. Я.; Гальчук, Віталій Олегович; Сидор, Василь Михайлович; Lugovska, Oksana; Boyarska, O.; Galchuk, Vitaliy; Sidor, Vasyl
2013Дослідження впливу розмірів часток та технології виготовлення емульсій на якість напоївЛуговська, Оксана Андріївна; Lugovska, Oksana
2017Дослідження соків з м’якоттю, одержаних із кісточкових фруктівЛуговська, Оксана Андріївна; Гаврюшенко, Катерина Андріївна; Lugovska, Oksana; Gavryushenko, Kateryna
2019Дослідження ступеня гідролізу інуліну та олігофруктози в напояхЛуговська, Оксана Андріївна; Lugovska, Oksana
2015Емульсії на основі крохмалю і гуміарабіку та їх використання в виробництві харчових продуктівЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl
2014Застосування гуміарабіку для створення емульсій типу масловода у харчових продуктахЛуговська, Оксана Андріївна; Нікітчіна, Тетяна Іванівна; Сидор, Василь Михайлович; Lugovska, Oksana; Nikitchina, Tatiana; Sidor, Vasyl
2016Крохмалі в виробництві харчових продуктівЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl
2014Модифіковані крохмалі та їх використання при виробництві харчових продуктівЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl
2014Особливості застосування гідроколоїдів в виробництві харчових продуктівЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl
2013Особливості світогляду Л. М. ТолстогоЛуговська, Оксана Андріївна; Lugovska, Oksana
2018Оцінка конкурентоспроможності ігристих вин українських виробниківЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Черемис, Іванна Володимирівна; Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl; Cheremis, Ivanna
2015Підвищення якості напоїв з додаванням крохмалю та гуміарабікуЛуговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl
2015Склад емульсії масло/вода з гуміарабіком (Патент на корисну модель № 99202)Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl
2016Склад емульсії масло/вода з крохмалем (Патент на корисну модель № 105889)Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl
2015Спосіб приготування емульсії масло/вода з гуміарабіком (Патент на винахід № 109863)Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl
2015Спосіб приготування емульсії масло/вода з гуміарабіком (Патент на корисну модель № 99237)Луговська, Оксана Андріївна; Сидор, Василь Михайлович; Lugovska, Oksana; Sidor, Vasyl
Showing results 25 to 44 of 50
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback