DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Оболкіна, Віра Іллівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 21 to 40 of 186
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Використання нетрадиційної сировини гуміарабіку «fibregum ™», вівсяного та пшеничного солодового борошна під час створення нового асортименту здобного печиваСтрембіцька, А. В.; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Strembitska, A.; Skrypko, Anhelina; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2005Використання нових композицій структуроутворювачів при розробленні технологій кремово – збивних цукерок, які формуються методом ко-екструзіїКияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Dorohovich, Antonella
2013Використання овочевих соків для створення оздоблювальних драглеподібних напівфабрикатівЙовбак, Уляна Сергіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Yovbak, Uliana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2012Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробівКаліновська, Тетяна Віталіївна; Волощук, Галина Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kalinovska, Tatyana; Voloshchuk, Galina; Obolkina, Vera
2013Використання продуктів переробки винограду як сировини для збагачення цукерок для дітейКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Krapivnitska, Iryna
2017Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусамиВайсеро, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Vaysero, Olga; Kokhan, Olena O.
2014Використання пюре з виноградних вичавок в технології фруктово-желейних цукерокКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Онофрійчук, Тетяна; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Onofriychuk, Tatiana
2012Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберіганняСивній, І. І.; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Sivny, I.; Oleksiyenko, Nataliya; Obolkina, Vera
2017Використання рослинної фітосировини для створення крекерів з пікантним смакомОболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Obolkina, Vera; Dzyhar, Olga
2005Використання харчових волокон у виробництві кондитерських виробівДорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Своєволіна, Галина Василівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Dorohovich, Antonella; Kokhan (Gavva), Elena; Svoyevolina, Galina; Obolkina, Vera
2002Використано системний підхідОболкіна, Віра Іллівна; Залевська, Надія Олексіївна; Малиновський, Віталій Васильович; Букшина, Л. С.; Obolkina, Vera; Zalevska, Nadiya; Malynovsky, Vitaly; Bukshyna, L.
2015Виноградні вичавки - нетрадиційне сировинне джерело для кондитерської промисловостіОболкіна, Віра Іллівна; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Obolkina, Vera; Kalinovska, Tatyana
2012Вплив додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та морквяно-яблучного пюреЙовбак, Уляна Сергіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Yovbak, Uliana; Obolkina, Vera; Krapivnitska, Iryna
2011Вплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тістаОболкіна, Віра Іллівна; Залевська, Надія Олексіївна; Obolkina, Vera; Zalevska, Nadiya
2013Вплив солодового борошна з голозерного вівса на структурні властивості тіста для здобного печиваСкрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Skrypko, Anhelina; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Kyianytsia, Svetlana
2013Вплив технологічних факторів на зміну структури пряниківОболкіна, Віра Іллівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Фоменко, Веніамін Васильович; Obolkina, Vera; Fomenko, Venіamіn; Kyrpichenkova, Oksana
2010Вплив фруктово – овочевого пюре на структурні властивості збивних цукерокДорошенко, Є. В.; Лисогор, Олена Артурівна; Семчишин, Б. Р.; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Doroshenko, E.; Lysogor, Elena; Semchyshyn, B.; Kyianytsia, Svetlana; Obolkina, Vera; Krapivnitska, Iryna
2015Гелланова камедь в оздоблювальному напівфабрикаті з піноподібною структуроюОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Krapivnitska, Iryna; Obolkina, Vera; Sivny, Ivanna
2004Глазурувальне покриття (Деклараційний патент на винахід № 70642)Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Бистров, Павел Олександрович; Горбань, Ольга Іванівна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Bystrov, Pavel; Gorban, Olga
2011Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантівДзьогайло, І. І.; Оболкіна, Віра Іллівна; Dzogaylo, I.; Obolkina, Vera
Showing results 21 to 40 of 186
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback