Browsing by Author Оболкіна, Віра Іллівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 122 to 141 of 204 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Пектин з морквяного пюре – як позначається його вміст на якості сирцевих пряниківКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2010Пектинове оздоблення кондитерських напівфабрикатів – привабливо й корисноОболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Осипенко, Уляна Сергіївна
2014Переваги використання сироваткових білків у технологіях збивних цукерокКаліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна
2017Перспектива використання пажитника сінного у виробництві пікантних крекерівДзигар, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила Семенівна
2017Перспектива використання пряно-ароматичної сировини у виробництві борошняних кондитерських виробівДзигар, Ольга Олександрівна; Даценко, Анна Володимирівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2013Перспектива застосування вівсяного солодового борошна з голозерного вівса при виробництві борошняних кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2018Перспективи використання амарантового борошна та гуміарабіку при створенні нового асортименту борошняних кондитерських виробівДзигар, Ольга Олександрівна; Стадник, Світлана Богданівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2013Перспективи використання журавлини при приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних виробівСивній, Іванна Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2009Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Залевська, Надія Олексіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна
2012Перспективи використання порошку з вичавок винограду при виробництві кондитерських виробівКаліновська, Тетяна Віталіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна
2018Перспективи застосування гуміарабіку при створенні нового асортименту кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Кепканов, Юрій Анатолійович
2018Перспективи застосування монарди двійчастої та пажитника сінного як джерела біологічно активних речовин при створенні нових харчових продуктівДзигар, Ольга Олександрівна; Стадник, Тетяна Богданівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2014Печиво «Цілюще зернятко» (Патент на винахід № 105342)Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2014Печиво «Цілюще зернятко» (Патент на корисну модель № 87153)Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2012Печиво вівсяне (Деклараційний патент на корисну модель № 72044)Оболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Тарадай, Тетяна Миколаївна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2012Печиво вівсяне (Патент на винахід № 100483)Оболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Тарадай, Тетяна Миколаївна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2012Подовження терміну зберігання пряників з додаванням борошна з ячмінного солодуСвоєволіна, Галина Василівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2017Помадна масса на основі морквяного пюре (Патент на корисну модель № 118073)Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Володько, Наталія Ігорівна
2017Помадна масса на основі пюре з ягід жимолості (Патент на корисну модель № 118393)Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Непомняща, Наталія Юріївна; Денисенко, Ірина Сергіївна
2011Помадно-кремова цукерка з комбінованим корпусом (Патент на корисну модель № 59325)Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Каліновська, Тетяна Віталіївна