DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Оболкіна, Віра Іллівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 144 to 163 of 186
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзіїДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2014Розробка технології переробки виноградних вичавок з отриманням пектиновмісних напівфабрикатів для кондитерської промисловостіОболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Каліновська, Тетяна Віталіївна; Kalinovska, Tatyana; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Krapivnitska, Iryna; Брановицька, Тетяна Юріївна; Branovitskа, Tatyana
2016Розроблення технології білково-збивного крему з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин, подовженим терміном придатності із застосуванням пюре з журавлиниСивній, І. І.; Сивний, И. И.; Sivny, I.; Волосецька, Мар`яна Василівна; Волосецкая, Марьяна Васильевна; Volosetska, Maryana; Оболкіна, Віра Іллівна; Оболкина, Вера Ильинична; Obolkina, Vera
2016Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживними властивостямиКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Kyrpichenkova, Oksana; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera
2016Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостямиКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Kyrpichenkova, Oksana; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera
2016Розширення асортименту здобного печива за рахунок використання морквяного гідролізованого пюреКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kyrpichenkova, Oksana; Obolkina, Vera
2015Розширення асортименту здобного печива за рахунок використання морквяного гідролізованого пюреКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kyrpichenkova, Oksana; Obolkina, Vera
2004Роль емульгаторів і стабілізаторів при формуванні структури здобного печиваОболкіна, Віра Іллівна; Залевська, Надія Олексіївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Obolkina, Vera; Zalevska, Nadiya; Dorohovich, Victoriya
2009Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera
2004Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробівДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kyianytsia, Svetlana; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena
2004Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробів (матеріали конференції)Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kyianytsia, Svetlana; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena
2010Солодове борошно у кондитерських виробахКовбаса, Володимир Миколайович; Оболкіна, Віра Іллівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Пантелеєнко, Олексій Сергійович; Kovbasa, Vladimir; Obolkina, Vera; Yemelyanova, Nina; Panteleyenko, Alexey
2005Сорбційні властивості полісахаридівМанк, Валерій Веніамінович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Mank, Valeriy; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena
2011Спосіб виробництва білкового заварного крему (Патент на корисну модель № 56648)Мельничук, Ольга Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Осипенко, Уляна Сергіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Melnichuk, Olga; Kambulova, Julya; Krapivnitska, Iryna; Osipenko, Ulyana; Obolkina, Vera; Kovbasa, Vladimir
2004Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою (Деклараційний патент на винахід № 65396)Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Залевська, Надія Олексіївна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Obolkina, Vera; Dorohovich, Antonella; Zalevska, Nadiya; Kokhan (Gavva), Elena
2011Спосіб виробництва вершкового крему (Патент на корисну модель № 56647)Мельничук, Ольга Василівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Осипенко, Уляна Сергіївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Melnichuk, Olga; Kambulova, Julya; Krapivnitska, Iryna; Obolkina, Vera; Osipenko, Ulyana; Antoniuk, Maria
2014Спосіб виробництва збивних цукерок «М’який нугатин» (Патент на винахід № 106153)Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Дзіс, Юлія Миколаївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Dzis, Julia; Kyianytsia, Svetlana
2013Спосіб виробництва збивних цукерок «М’який нугатин» (Патент на корисну модель № 85476)Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Kalinovska, Tatyana; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana
2014Спосіб виробництва здобного печива «Цілюще зернятко» (Патент на корисну модель № 87154)Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Skrypko, Anhelina
2006Спосіб виробництва комбінованих кремово–збивних цукерок (Деклараційний патент на корисну модель № 11651)Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Obolkina, Vera; Kyianytsia, Svetlana; Dorohovich, Antonella
Showing results 144 to 163 of 186
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback