Browsing by Author Пасічний, Василь Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 421 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Біологічно активна добавка «Декстрайод» для профілактики йодного дефіциту (Патент на корисну модель № 114818)Полумбрик, Максим Олегович; Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Кравченко, Віктор Іванович
2018Біологічно активна добавка до їжі «Декстрайод» для профілактики йодного дефіциту (Патент на винахід № 117697)Полумбрик, Максим Олегович; Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Кравченко, Віктор Іванович
2014Варена ковбаса «Куряча» (Патент на корисну модель №97556)Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мензелевський, Євген Володимирович; Фурсік, Оксана Петрівна
2019Варені ковбаси з білковим стабілізатором на основі кровіХолод, Артем Михайлович; Толюпа, Тетяна Іванівна; Дьяченко, Євгенія Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович
2006Варені ковбаси. На першому місці якістьПасічний, Василь Миколайович; Пампура, Тетяна Вікторівна
2016Вивчення бактерицидних властивостей екстракту розмаринуВалюх, Надія Миколаївна; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович
2018Вивчення функціонально-технологічних показників м’ясо-містких хлібів з м’ясом качки мускусної та білого товстолобикаПопова, Єлизавета Сергіївна; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2019Виготовлення варених ковбасок з використанням гемового залізаКапітула, Єлізавета Ігорівна; Кохан, Богдан Анатолійович; Дьяченко, Євгенія Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович
2016Визначення амінокислотного складу та мікробіологічних показників варених ковбасФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин в розроблених композиціях прянощівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних пастКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2010Визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива зичайна за мікробіологічними показникамиПасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2003Визначення споживчої вартості комбінованих м`ясопродуктівПасічний, Василь Миколайович
2017Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних пастЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Грабова, Тетяна Леонідівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Пасічний, Василь Миколайович
2015Використання «електронного носу» із штучними нейронними мережами в аналізі ковбасних виробівАрсеньєва, Лариса Юріївна; Пасічний, Василь Миколайович; Пушкарьова, Ярослава Миколаївна; Калініченко, Ася Олександрівна
2017Використання бобів нуту в технології м'ясомістких консервівВернигора, Олена Олександрівна; Бойченко, Марія Станіславівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2017Використання білкових наповнювачів у виробництві напівкопчених ковбасУкраїнець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Неводюк, Ірина Валентинівна
2016Використання білкового стабілізатора на основі тваринного білка «Білкозин» у виробництві напівкопчених ковбасНеводюк, Ірина Валентинівна; Циганкова, Марія Cергіївна; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Сотніков, Дмитро Сергійович; Пасічний, Василь Миколайович
2014Використання білків тваринного і рослинного походження у технології м’ясопродуктівФурсік, Оксана Петрівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович
2015Використання білків і полісахаридів у функціональних харчових композиціяхПасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна