Browsing by Author Пасічний, Василь Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 28 to 47 of 311 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Використання «електронного носу» із штучними нейронними мережами в аналізі ковбасних виробівАрсеньєва, Лариса Юріївна; Пасічний, Василь Миколайович; Пушкарьова, Ярослава Миколаївна; Калініченко, Ася Олександрівна
2017Використання бобів нуту в технології м'ясомістких консервівВернигора, Олена Олександрівна; Бойченко, Марія Станіславівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2017Використання білкових наповнювачів у виробництві напівкопчених ковбасУкраїнець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Неводюк, Ірина Валентинівна
2016Використання білкового стабілізатора на основі тваринного білка «Білкозин» у виробництві напівкопчених ковбасНеводюк, І. В.; Циганкова, М. С.; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Сотніков, Дмитро Сергійович; Пасічний, Василь Миколайович
2014Використання білків тваринного і рослинного походження у технології м’ясопродуктівФурсік, Оксана Петрівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович
2015Використання білків і полісахаридів у функціональних харчових композиціяхПасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна
2018Використання білоквмісних добавок у технології кров'яних ковбас подовженого терміну зберіганняЦиганкова, Марія; Гармаш, Дмитро Вікторович; Жукова, Марина Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
2005Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиціПасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович
2016Використання комплексу β–циклодектрину з йодом при виробництві варених ковбасних виробівПолумбрик, Максим Олегович; Котляр, Євген Олександрович; Омельченко, Христина Володимирівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Пасічний, Василь Миколайович
2019Використання м’ясних сушених снеків у харчуванні військовослужбовців України в польових умовахЛогінова, Анна Сергіївна; Атанова, Юлія Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2001Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбасБуша, Олексій Олексійович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2009Використання регуляторів кислотності і харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізомПасічний, Василь Миколайович; Ярошевич, Володимир Ігорович
2007Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетівУкраїнець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Пешук, Людмила Василівна; Хіврич, Борис Іванович
2015Використання тваринних білків в технології ковбасних виробівПасічний, Василь Миколайович; Полумбрик, Максим Олегович; Неводюк, Ірина Валентинівна; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Міщук, М. М.
2005Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиціПасічний, Василь Миколайович; Пампура, Тетяна Вікторівна
2017Властивості фаршів варених ковбас з білоквмісною функціональною харчовою композицієюФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Гончаров, Георгій Іванович
2016Вплив білоквмісних композицій на основі колагену на якість ковбасних виробівУкраїнець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Желуденко, Юлія Володимирівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2016Вплив вакуумування та модифікованого газового середовища при пакуванні і зберіганні охолодженого м’ясаПасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Сенніков, Станіслав Анатолійович
2015Вплив високотемпературної обробки на зміну характеристик білкових композиційКоломієць, Роман Анатолійович; Кісера, Дмитро; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2018Вплив застосування технології sous vide на різні види м’яса птиціПасічний, Василь Миколайович; Гармаш, Дмитро Вікторович; Рамік, Оксана Сергіївна; Кохан, Богдан Анатолійович