Browsing by Author Пасічний, Василь Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 13 to 32 of 339 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Meat snack production with using enzymesPasichny, Vasiliy; Bomko, Irina; Пасічний, Василь Миколайович; Бомко, Ірина Василівна
2016Non-thermal methods for whole milk treatmentUkrainets, Anatoliy; Українець, Анатолій Іванович; Sviatnenko, Roman; Святненко, Роман Сергійович; Marynin, Andriy; Маринін, Андрій Іванович; Pasichny, Vasiliy; Пасічний, Василь Миколайович; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
2016Oleoresins effect on cooked poultry sausages microbiological stabilityUkrainets, Anatoliy; Pasichny, Vasiliy; Zheludenko, Julia; Zadkova, Svetlana; Українець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Желуденко, Юлія Володимирівна; Задкова, Світлана Петрівна
2019Perspective the use of goat milk in the production of soft milk cheesesKochubei-Lytvynenko, Oksana; Korolchuk, Irina; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Frolova, Natalia; Pasichny, Vasiliy; Mykoliv, Ivan; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Корольчук, Ірина Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2015Poзробка білкових композицій та їх використання у технології м’ясних фаршевих консервівКоломієць, Роман Анатолійович; Kolomiec, Roman; Страшинський, Ігор Мирославович; Strashynskyi, Igor; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Дубковецький, Ігор Володимирович; Dubkovetskyy, Igor; Стрельченко, Людмила Василівна; Strelchenko, Ljudmila; Тарадай, Роман Сегійович; Taraday, Roman
2013Purposefully altered properties of meat products by nanocompositesIvanov, Sergey; Pasichny, Vasiliy; Olishevskyi, Valentin; Marynin, Andriy; Zakharevych, Valeriy; Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Захаревич, Валерій Болеславович
2012Research on the use of sodium alginate with mushroom raw materialPasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2019Some aspects of using the nanotechnology in food industryFursik, Oksana; Strashynskyi, Igor; Pasichny, Vasiliy; Marynin, Andriy; Фурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович
2015Structure stabilization of fermented-milk pastesPasichny, Vasiliy; Пасічний, Василь Миколайович; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Mykoliv, Ivan; Миколів, Іван Михайлович; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2017The study of electrophysical processing impact on the amino - acid composition of whole milkSviatnenko, Roman; Marynin, Andriy; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Pasichny, Vasiliy; Святненко, Роман Сергійович; Маринін, Андрій Іванович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пасічний, Василь Миколайович
2016The study of properties of minces in boiled sausage with functional food composition useGoncharov, Georgi; Marynin, Andriy; Pasichny, Vasiliy; Strashynskyi, Igor; Fursik, Oksana; Гончаров, Георгій Іванович; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна
2013The theory of variational modeling the quality of meat and meat containing productsGuts, Viktor; Pasichny, Vasiliy; Ivanov, Sergey; Гуць, Віктор Степанович; Пасічний, Василь Миколайович; Іванов, Сергій Віталійович
2013The use of nanotechnology for surface protection ofmeat productsIvanov, Sergey; Strashynskyi, Igor; Pasichny, Vasiliy; Olishevskyi, Valentin; Marynin, Andriy; Zakharevych, Valeriy; Іванов, Сергій Віталійович; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Захаревич, Валерій Болеславович
2015The use of polimers ascarriers in encapsulation of spice oleoresinsPasichny, Vasiliy; Khomenko, Yulia; Polumbryk, Oleg; Пасічний, Василь Миколайович; Хоменко, Юлія Олександрівна; Полумбрик, Олег Максимович
2013Use of mineral additives in the production of meat productsPasichny, Vasiliy; Ivanov, Sergey; Olishevskyi, Valentin; Marynin, Andriy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Пасічний, Василь Миколайович; Іванов, Сергій Віталійович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
2019Актуальність використання сушених яблучних снеків у дитячому харчуванніАтанова, Юлія Олегівна; Логінова, Анна Сергіївна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Atanova, Yulia; Lohinova, Anna; Marynin, Andriy; Pasichny, Vasiliy
2017Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсійШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Shvedyuk, Dmitry; Pasichny, Vasiliy; Radzievska, Irina
2015Аналіз методів отримання ланолінуОсейко, Микола Іванович; Oseyko, Nikolai; Романовська, Тетяна Іванівна; Romanovska, Tatyana; Левчук, Ірина Володимирівна; Levchuk, Irina; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy
2018Антирадикальна активність гірчичної олії в умовах автоокисненняУкраїнець, Анатолій Іванович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ukrainets, Anatoliy; Radzievska, Irina; Melnyk, Oksana; Pasichny, Vasiliy
2007Білково-жирова емульсія з кров’ю (Патент на винахід № 70714)Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор Зіновієвич; Pasichny, Vasiliy; Sabadash, Peter; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Zhuk, Igor