Browsing by Author Пасічний, Василь Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 311  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність використання сушених яблучних снеків у дитячому харчуванніАтанова, Юлія Олегівна; Логінова, Анна Сергіївна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2017Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсійШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мацук, Юлія Анатоліївна
2015Аналіз методів отримання ланолінуОсейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна; Левчук, Ірина Володимирівна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2018Антирадикальна активність гірчичної олії в умовах автоокисненняУкраїнець, Анатолій Іванович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович
2007Білково-жирова емульсія з кров’ю (Патент на винахід № 70714)Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор Зіновієвич; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
2003Білково-жировий стабілізатор з ковбасних оболонок (Деклараційний патент на винахід №59227)Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна Вікторівна
2015Білково-жирові емульсії для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиціПасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Мороз, Олена Олексіївна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Неводюк, Ірина Валентинівна
2015Білкові препарати рослинного і тваринного походження у технології м'ясопродуктівПасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна
2016Білкозин – альтернативний інгредієнт в композиційних сумішахПасічний, Василь Миколайович; Полумбрик, Максим Олегович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2016Білоквмісна харчова композиціяПасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Анісімова, Анна Вячеславівна; Фурсік, Оксана Петрівна
2016Білоквмісна харчова композиція (Патент на корисну модель № 112240)Фурсік, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович
2007Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктівПасічний, Василь Миколайович; Єрмак, О. Ю.
2019Біологічна ефективність білків варених ковбасФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Святненко, Роман Сергійович
2018Біологічна цінність кров’яних ковбас з використанням сухої молочної сироваткиПасічний, Василь Миколайович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Маринін, Андрій Іванович; Гармаш, Дмитро Вікторович; Святненко, Роман Сергійович
2014Варена ковбаса «Куряча» (Патент на корисну модель №97556)Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мензелевський, Євген Володимирович; Фурсік, Оксана Петрівна
2019Варені ковбаси з білковим стабілізатором на основі кровіХолод, Артем Михайлович; Толюпа, Тетяна Іванівна; Дьяченко, Євгенія Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович
2006Варені ковбаси. На першому місці якістьПасічний, Василь Миколайович; Пампура, Тетяна Вікторівна
2016Вивчення бактерицидних властивостей екстракту розмаринуВалюх, Надія Миколаївна; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович
2018Вивчення функціонально-технологічних показників м’ясо-містких хлібів з м’ясом качки мускусної та білого товстолобикаПопова, Єлизавета; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
2019Виготовлення варених ковбасок з використанням гемового залізаКапітула, Єлізавета Анатоліївна; Кохан, Богдан Анатолійович; Дьяченко, Євгенія Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович