Browsing by Author Пасічний, Василь Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 26 to 45 of 336 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність використання сушених яблучних снеків у дитячому харчуванніАтанова, Юлія Олегівна; Логінова, Анна Сергіївна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Atanova, Yulia; Lohinova, Anna; Marynin, Andriy; Pasichny, Vasiliy
2017Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсійШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Shvedyuk, Dmitry; Pasichny, Vasiliy; Radzievska, Irina
2015Аналіз методів отримання ланолінуОсейко, Микола Іванович; Oseyko, Nikolai; Романовська, Тетяна Іванівна; Romanovska, Tatyana; Левчук, Ірина Володимирівна; Levchuk, Irina; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy
2018Антирадикальна активність гірчичної олії в умовах автоокисненняУкраїнець, Анатолій Іванович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ukrainets, Anatoliy; Radzievska, Irina; Melnyk, Oksana; Pasichny, Vasiliy
2007Білково-жирова емульсія з кров’ю (Патент на винахід № 70714)Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор Зіновієвич; Pasichny, Vasiliy; Sabadash, Peter; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Zhuk, Igor
2003Білково-жировий стабілізатор з ковбасних оболонок (Деклараційний патент на винахід №59227)Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Pasichny, Vasiliy; Sosina, Olga; Mashchenko, Tatiana; Klimenko, Mikhail
2015Білково-жирові емульсії для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиціПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy; Мороз, Олена Олексіївна; Moroz, Elena; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina; Неводюк, Ірина Валентинівна; Nevodyuk, Irina
2015Білкові препарати рослинного і тваринного походження у технології м'ясопродуктівПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Страшинський, Ігор Мирославович; Strashynskyi, Igor; Фурсік, Оксана Петрівна; Fursik, Oksana
2016Білкозин – альтернативний інгредієнт в композиційних сумішахПасічний, Василь Миколайович; Полумбрик, Максим Олегович; Полумбрик, Манєфа Миколаївна; Pasichny, Vasiliy; Polumbryk, Maksim; Polumbryk, Manyefa
2016Білоквмісна харчова композиціяПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Страшинський, Ігор Мирославович; Strashynskyi, Igor; Анісімова, Анна Вячеславівна; Anisimova, Anna; Фурсік, Оксана Петрівна; Fursik, Oksana
2016Білоквмісна харчова композиція (Патент на корисну модель № 112240)Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Страшинський, Ігор Мирославович; Strashynskyi, Igor; Фурсік, Оксана Петрівна; Fursik, Oksana
2007Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктівПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy
2019Біологічна ефективність білків варених ковбасФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Святненко, Роман Сергійович; Fursik, Oksana; Strashynskyi, Igor; Pasichny, Vasiliy; Sviatnenko, Roman
2018Біологічна цінність кров’яних ковбас з використанням сухої молочної сироваткиПасічний, Василь Миколайович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Маринін, Андрій Іванович; Гармаш, Дмитро Вікторович; Святненко, Роман Сергійович; Pasichny, Vasiliy; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Marynin, Andriy; Garmash, Dmitro; Sviatnenko, Roman
2014Варена ковбаса «Куряча» (Патент на корисну модель №97556)Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Страшинський, Ігор Мирославович; Strashynskyi, Igor; Мензелевський, Євген Володимирович; Menzelevskyy, Eugene; Фурсік, Оксана Петрівна; Fursik, Oksana
2019Варені ковбаси з білковим стабілізатором на основі кровіХолод, Артем Михайлович; Толюпа, Тетяна Іванівна; Дьяченко, Євгенія Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович; Kholod, Artem; Tolyupa, Tetiana; Dychenko, Eyhenia; Pasichny, Vasiliy
2006Варені ковбаси. На першому місці якістьПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Пампура, Тетяна Вікторівна; Pampura, Tatiana
2016Вивчення бактерицидних властивостей екстракту розмаринуВалюх, Надія Миколаївна; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Valyh, Nadiya; Bozhko, Nataliia; Pasichny, Vasiliy
2018Вивчення функціонально-технологічних показників м’ясо-містких хлібів з м’ясом качки мускусної та білого товстолобикаБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Bozhko, Nataliia; Tyshchenko, Vasyl; Pasichny, Vasiliy
2019Виготовлення варених ковбасок з використанням гемового залізаКапітула, Єлізавета Анатоліївна; Кохан, Богдан Анатолійович; Дьяченко, Євгенія Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович; Kapitula, Elizaveta; Kokhan, Bohdan; Dychenko, Eyhenia; Pasichny, Vasiliy