DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Перегуда, Микола Антонович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 3 to 22 of 22
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Високодисперсне борошно з насіння квасоліКондратенко, Євгеній Володимирович; Перегуда, Микола Антонович; Kondratenko, Evgeniy; Pereguda, Nikolay
2012Вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодомЗвягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Перегуда, Микола Антонович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Zvyagintceva-Semenetc, Julya; Kambulova, Julya; Yemelyanova, Nina; Pereguda, Nikolay; Kovbasa, Vladimir
2015Гранулометричний склад проміжних продуктів подрібнення при двоетапному подрібнення зерна пшениці в лабораторних умовахХарченко, Євген Іванович; Перегуда, Микола Антонович; Шніпко, Іван Петрович; Harchenko, Evgeniy; Pereguda, Nikolay; Shnipko, Ivan
2003Дослідження впливу добавки „Міпро-Віт” на властивості пшеничного борошнаСибірцева, І. О.; Бондар, Ігор Петрович; Перегуда, Микола Антонович; Sibirtseva, I.; Bondar, Igor; Pereguda, Nikolay
2009Дослідження впливу екструзійного оброблення на вуглеводний комплекс зернових сумішей з насінням льонуШаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Шаран, Андрій Васильович; Перегуда, Микола Антонович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Pereguda, Nikolay; Pavliuchenko, Elena; Shapovalenko, Oleg; Suprun-Krestova, Elena; Sharan, Andrey
2013Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних виробівПерегуда, Микола Антонович; Харченко, Євген Іванович; Подгорнюк, Інна Олександрівна; Pereguda, Nikolay; Harchenko, Evgeniy; Podgornyuk, Inna
2014Дослідження способів подрібнення насіння квасоілКондратенко, Євгеній Володимирович; Перегуда, Микола Антонович; Харченко, Євген Іванович; Kondratenko, Evgeniy; Pereguda, Nikolay; Harchenko, Evgeniy
2009Мікробіологічний стан екструдованих зернових сумішей з насінням льонуШаповаленко, Олег Іванович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Андрій Васильович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Перегуда, Микола Антонович; Pavliuchenko, Elena; Shapovalenko, Oleg; Sharan, Andrey; Suprun-Krestova, Elena; Pereguda, Nikolay
2012Насіння льону як компонент зернових сумішей для відгодівлі карпових рибШаповаленко, Олег Іванович; Шаран, Андрій Васильович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Перегуда, Микола Антонович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Sharan, Andrey; Shapovalenko, Oleg; Suprun-Krestova, Elena; Pereguda, Nikolay; Pavliuchenko, Elena
2012Науково-дослідна робота студентів : конспект лекційКорж, Тамара Володимирівна; Перегуда, Микола Антонович; Харченко, Євген Іванович; Korzh, Tamara; Pereguda, Nikolay; Harchenko, Evgeniy
2008Нові види сировини при виробництві кормів для рибШаповаленко, Олег Іванович; Шаран, Андрій Васильович; Перегуда, Микола Антонович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Suprun-Krestova, Elena; Shapovalenko, Oleg; Pereguda, Nikolay; Pavliuchenko, Elena; Sharan, Andrey
2016Плющення зерна пшениці в лабораторних умовахХарченко, Євген Іванович; Перегуда, Микола Антонович; Рубан, Ірина Сергіївна; Harchenko, Evgeniy; Pereguda, Nikolay; Ruban, Iryna
2013Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарціПерегуда, Микола Антонович; Харченко, Євген Іванович; Корж, Тамара Володимирівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Гуцало, Інна Володимирівна; Pereguda, Nikolay; Harchenko, Evgeniy; Korzh, Tamara; Nosenko, Volodymyr; Hutsalo, Inna
2000Склад сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 31329)Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Миронова, Наталія Геннадіївна; Перегуда, Микола Антонович; Качалай, Діана Полікарпівна; Ісаакян, Людмила Олександрівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Kovbasa, Vladimir; Terletska, Vita; Mironova, Nataliya; Pereguda, Nikolay; Kachalay, Diana; Isahakian, Lyudmila; Kobylinska, Olena
2011Спосіб виробництва збагаченої екструдованої квасолі (Патент на корисну модель № 57595)Перегуда, Микола Антонович; Шаран, Андрій Васильович; Євтушенко, Олег Олександрович; Pereguda, Nikolay; Sharan, Andrey; Yevtushenko, Oleg
1987Сравнительная оценка эффективности использования цитрусового, яблочного и свекловичного пектинов в хлебопеченииДробот, Вера Ивановна; Доценко, Виктор Федорович; Арсеньева, Лариса Юрьевна; Устинов, Юрий Васильевич; Перегуда, Микола Антонович; Drobot, Vera; Dotsenko, Viktor; Arsenieva, Larisa; Ustinov, Yuriy; Pereguda, Nikolay
2013Сучасна альтернатива м’ясному білкуХарченко, Євген Іванович; Корецька, Ірина Львівна; Корж, Тамара Володимирівна; Перегуда, Микола Антонович; Pereguda, Nikolay; Korzh, Tamara; Harchenko, Evgeniy; Koretska, Iryna
2011Технологія борошномельного виробництваПерегуда, Микола Антонович; Харченко, Євген Іванович; Pereguda, Nikolay; Harchenko, Evgeniy
2013Технологія отримання екструзійної продукції. Перспективи використанняХарченко, Євген Іванович; Корецька, Ірина Львівна; Корж, Тамара Володимирівна; Перегуда, Микола Антонович; Pereguda, Nikolay; Korzh, Tamara; Harchenko, Evgeniy; Koretska, Iryna
2010Хлібобулочний виріб «Булочка золотиста» (Патент на корисну модель № 55321)Перегуда, Микола Антонович; Сімачинська, Тетяна Володимирівна; Шаран, Андрій Васильович; Євтушенко, Олег Олександрович; Yevtushenko, Oleg; Sharan, Andrey; Pereguda, Nikolay; Simachinska, Tatiana
Showing results 3 to 22 of 22
< previous 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback