Browsing by Author Петруша, Оксана Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 101 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Вплив овочевих порошків на властивості млинчикового тіста і напівфабрикатуНєміріч, Олександра Володимирівна; Тарасенко, Татьяна Анатольевна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Заєць, Віра Володимирівна
2014Вплив фруктових та овочевих порошків на модельні системи в технології збивних солодких стравІваненко, Ольга; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2014Вплив фруктових та овочевих порошків на технологічні властивості яєчного білкаІваненко, Ольга; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2017Вплив якості компонентів на забарвлення майонезів та майонезних соусівПугаєва, Світлана Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2011Гідродинамічна структура потоків при проведенні попередньої дефекації дифузійного соку у вертикальному протитечійному апаратіРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович
2015Дослідження відновлюючої та емульгуючої здатностей овочевих і фруктових порошківНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Дрозд, Наталія Володимирівна
2012Дослідження гідродинамічної структури основного потоку (дифузійного соку) у вертикальномуРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович
2011Дослідження ефективності очищення дифузійного соку з поверненням осаду СаСО3 в різні зони рH прогресивної переддефекаціїРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Степаніщенко, Р. В.
2015Дослідження забарвлення чаюПетруша, Оксана Олександрівна; Усатюк, Надія Михайлівна
2010Дослідження структури потоків у фізичній моделі прогресивного протитечійного переддефекатораПетруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід Павлович
2014Дослідження якості масляної суміші, збагаченої біогенним комплексом рослинних мікронутрієнтівНєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Карпенко, Анна
2015-04Ефективність варіантів першої сатурації дефекованого соку на основі показників аналітичних і мікроскопічних дослідженьГоловіна, Олена Валеріївна; Рева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна
2011Ефективність різних варіантів проведення переддефекації дифузійного сокуРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна
2016Застосування люмінесцентного методу та сенсорної системи типу «Електронне око» при виявленні фальсифікації молока содоюГанечко, Марина Євгенівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2015Збагачення помадкових мас овочевими і фруктовими порошками з високим вмістом біологічно активних сполукНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Цьома, Марина
2015Козинак "Збагачений" (Патент на корисну модель № 97902)Петруша, Оксана Олександрівна; Ганечко, Марина Євгенівна
2015Колориметричне визначення кольору харчових системФедоренко, Ольга Валеріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2012Комплексний підхід до технологічної оптимізації прогресивної протитечійної переддефекації дифузійного сокуПетруша, Оксана Олександрівна; Рева, Леонід Павлович
2015Контроль якості продукції ресторанного господарства з використанням компютерної колориметріїПетруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2015Контроль якості рослинних порошків за використання комп’ютерної колориметріїПетруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна