Browsing by Author Петруша, Оксана Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 81 to 100 of 109 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Склад низькокалорійного соусуНєміріч, Олександра Володимирівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Niemirich, Oleksandra; Yasiuchenko, Oleksandr; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Havrysh, Andrey
2015Склад низькокалорійного соусуНєміріч, Олександра Володимирівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Niemirich, Oleksandra; Yasiuchenko, Oleksandr; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Havrysh, Andrey
2015Склад низькокалорійного соусуНєміріч, Олександра Володимирівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Niemirich, Oleksandra; Yasiuchenko, Oleksandr; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Havrysh, Andriy
2011Спосіб автоматичного керування процесом прогресивної попередньої дефекації дифузійного соку ( Патент на корисну модель № 61404)Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід Павлович; Petrusha, Oksana; Miroshnik, Vladimir; Reva, Leonid
2012Спосіб автоматичного керування процесом попередньої дефекації дифузійного соку (Патент на винахід № 100407)Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід Павлович; Petrusha, Oksana; Miroshnik, Vladimir; Reva, Leonid
2011Спосіб автоматичного керування процесом прогресивної протитечійної переддефекації дифузійного соку (Патент на корисну модель № 63884)Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід Павлович; Petrusha, Oksana; Miroshnik, Vladimir; Reva, Leonid
2016Спосіб визначення пористості хлібобулочних виробівПетруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Дащинська, Ольга Андріївна; Petrusha, Oksana; Arsenieva, Larisa; Daschynska, Olga
2010Створення фізичної моделі вертикального прогресивного протитечійного переддефекатора для підвищення ефективності процесу переддефекаціїПетруша, Оксана Олександрівна; Рева, Леонід Павлович; Мірошник, Володимир Олександрович; Petrusha, Oksana; Reva, Leonid; Miroshnik, Vladimir
2015-05Технічне нормування бутильованої водиРижак, Яна Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Ryzhak, Yana; Petrusha, Oksana
2015Технічне регулювання якості та безпечності соняшникової оліїПетруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana
2017Удосконалення методу визначення ефективності пастеризації молока з використанням цифрових технологійМамаєва, Марія Миколаївна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Mamaeva, Maria; Vasheka, Oksana; Petrusha, Oksana
2017Удосконалення методу моніторингу критичної контрольної точки мікробіологічного аналізу води в процесі виробництва напою лимонадКальніченко, Карина Ігорівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Kalnychenko, Karina; Petrusha, Oksana
2013Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та оптимізаціїПетруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana
2011Удосконалення технології попередньої дефекації дифузійного соку для відокремлення осаду нецукрів до основної дефекаціїРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Титарчук, В. М.; Petrusha, Oksana; Tytarchuk, V.; Reva, Leonid
2016Фактори впливу на колір та якість варених ковбасних виробівЛитвин, Дарія Олексіївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Litvin, Daria; Petrusha, Oksana
2016Формування забарвленості пива та методи їx виявленняТкаченко, Олена Валеріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Tkachenko, Elena; Naumenko, Ksenia; Petrusha, Oksana
2016Формування забарвленості пива та методи їx виявленняТкаченко, Олена Валеріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Tkachenko, Elena; Naumenko, Ksenia; Petrusha, Oksana
2013Формування функціонально-технологічних властивостей арахісу для кондитерських виробів функціонального призначенняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Yevlash, Victoria; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana
2013Формування якості бісквітного напіфабрикату з рослинною сировиноюІванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна; Ivanov, Sergey; Petrusha, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Filipenko, Victoria
2014Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційних рослинних інгредієнтівПетруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Бончак, Інна Василівна; Petrusha, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Bonchak, Inna