Browsing by Author Петруша, Оксана Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 11 to 30 of 101 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Визначення кольорометричних характеристик харчових продуктів з використанням комп'ютерної кольорометріїАрсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Калініченко, Ася Олександрівна
2017Визначення кольору майонезу з використанням інноваційного методуПугаєва, Світлана Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2015Визначення люмінесцентних характеристик харчових продуктів з використанням УФ-випромінюванняПетруша, Оксана Олександрівна; Ганечко, Марина Євгенівна
2015-05Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методуДащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2016Визначення фальсифікації меду та його ідентифікаціяМиндрул, Наталія Петрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2014Використання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикатуФіліпенко, Вікторія Валеріївна; Бончак, Інна Василівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
2015-05Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктівДащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2015Використанням комп’ютерної колориметрії при аналізі натуральних рослинних пігментівРоманіка, Євгенія Ігорівна; Іванов, Сергій Віталійович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2015Виробництво житньо-пшеничної булочки збагаченої грецьким горіхом, сушеним виноградом, насінням соняшнику та кунжутуМарченко, Юлія Миколаївна; Попова, Наталія Вікторівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2013Вплив грибної сировини на стан білково-протеїназного комплексу тістаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Ященко, Вікторія Сергіївна; Кобець, Н. М.; Петруша, Оксана Олександрівна
2015Вплив овочевих порошків на властивості млинчикового тіста і напівфабрикатуНєміріч, Олександра Володимирівна; Тарасенко, Татьяна Анатольевна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Заєць, Віра Володимирівна
2014Вплив фруктових та овочевих порошків на модельні системи в технології збивних солодких стравІваненко, Ольга; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2014Вплив фруктових та овочевих порошків на технологічні властивості яєчного білкаІваненко, Ольга; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2017Вплив якості компонентів на забарвлення майонезів та майонезних соусівПугаєва, Світлана Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2011Гідродинамічна структура потоків при проведенні попередньої дефекації дифузійного соку у вертикальному протитечійному апаратіРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович
2015Дослідження відновлюючої та емульгуючої здатностей овочевих і фруктових порошківНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Ясюченко, Олександр Сергійович; Дрозд, Наталія Володимирівна
2012Дослідження гідродинамічної структури основного потоку (дифузійного соку) у вертикальномуРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович
2011Дослідження ефективності очищення дифузійного соку з поверненням осаду СаСО3 в різні зони рH прогресивної переддефекаціїРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Степаніщенко, Р. В.
2015Дослідження забарвлення чаюПетруша, Оксана Олександрівна; Усатюк, Надія Михайлівна
2010Дослідження структури потоків у фізичній моделі прогресивного протитечійного переддефекатораПетруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід Павлович