Browsing by Author Петруша, Оксана Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 57 to 76 of 118 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Математичне моделювання гідродинамічної структури потоку дифузійного соку в переддефекаторі на основі експериментальних функцій розподілу часу перебування елементів потокуРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Reva, Leonid; Petrusha, Oksana; Miroshnik, Vladimir
2011Математичне моделювання гідродинамічної структури потоків у вертикальному прогресивному протитечійному переддефекаторі на основі експериментальних функцій розподілу часу перебування елементів потокуПетруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід Павлович; Petrusha, Oksana; Miroshnik, Vladimir; Reva, Leonid
2016Метод комп’ютерного люмінесцентно-колориметричного визначення фальсифікації вершкового маслаПетруша, Оксана Олександрівна; Ганечко, Марина Євгенівна; Petrusha, Oksana; Ganechko, Marina
2009Моделювання і оптимізація попередньої дефекаціїПетруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід Павлович; Petrusha, Oksana; Miroshnik, Vladimir; Reva, Leonid
2015Нетрадиційний спосіб визначення пористості харчових продуктівПетруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Petrusha, Oksana; Daschynska, Olga; Arsenieva, Larisa
2017Новітні методи боротьби зі шкідниками на виробництві у рамках належної виробничої практики GMPВасильчук, Ірина Вікторівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Vasilchuk, Irina; Petrusha, Oksana
2015Новітній метод визначення пористості харчового продуктуДащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Daschynska, Olga; Petrusha, Oksana
2012Оптимизация прогрессивной противоточной преддефекации диффузионного сокаРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Литвин, Алла Миколаївна; Reva, Leonid; Petrusha, Oksana; Litvin, Alla
2017Особливості розроблення плану НАССР для виробництва хлібобулочних виробівПрохоренко, Владіслав Олександрович; Петруша, Оксана Олександрівна; Prohorenko, Vladislav; Petrusha, Oksana
2016Оцінка забарвлення цукру з використанням сенсорної системи типу «Електронне око»Веліканов, Олександр; Петруша, Оксана Олександрівна; Velikanov, Alexander; Petrusha, Oksana
2016Оцінка кольору чаю інноваційним методом комп’ютерної колориметріїПетруша, Оксана Олександрівна; Усатюк, Надія Михайлівна; Petrusha, Oksana; Usatyuk, Nadia
2017Оцінка процесу систем управління якості підприємство-постачальник для чайної продукціїШарко, Ангеліна Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Sharko, Angelina; Petrusha, Oksana
2015Оцінка якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировиниНауменко, Ксенія Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Федоренко, Ольга Валеріївна; Naumenko, Ksenia; Frolova, Natalia; Petrusha, Oksana; Fedorenko, Olga
2016Оцінка якості кремів зі сметани з порошком з обліпихиНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Трофимчук, Людмила; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Havrysh, Andrey; Trofimchuk, Lyudmila
2016Оцінка якості меду за показником забарвленняПетруша, Оксана Олександрівна; Миндрул, Наталія Петрівна; Petrusha, Oksana; Mindrul, Natalya
2017Оцінка якості та безпечності води питної як сировини для харчової промисловостіШуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Shulika, Alina; Petrusha, Oksana
2013Перспективи використання овочевих порошків в технології бісквітного напівфабрикатуПетруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна; Petrusha, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Filipenko, Victoria
2014Покращення структури і хімічного складу зефіру та смузі при додаванні овочевих та фруктових порошківКривоносова, Юлія Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Krivonosova, Julia
2012Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчанняУсатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович; Usatyuk, Svitlana; Petrusha, Oksana; Sidor, Vasyl
2012Програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.05170109 «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» денної форми навчанняУсатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович; Usatyuk, Svitlana; Petrusha, Oksana; Sidor, Vasyl