Browsing by Author Петруша, Оксана Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 47 to 66 of 101 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Нетрадиційний спосіб визначення пористості харчових продуктівАрсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна
2017Новітні методи боротьби зі шкідниками на виробництві у рамках належної виробничої практики GMPВасильчук, Ірина Вікторівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2012Оптимизация прогрессивной противоточной преддефекации диффузионного сокаРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Литвин, Алла Миколаївна
2017Особливості розроблення плану НАССР для виробництва хлібобулочних виробівПрохоренко, Владіслав Олександрович; Петруша, Оксана Олександрівна
2016Оцінка забарвлення цукру з використанням сенсорної системи типу «Електронне око»Веліканов, Олександр; Петруша, Оксана Олександрівна
2016Оцінка кольору чаю інноваційним методом комп’ютерної колориметріїПетруша, Оксана Олександрівна; Усатюк, Надія Михайлівна
2017Оцінка процесу систем управління якості підприємство-постачальник для чайної продукціїШарко, Ангеліна Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2015Оцінка якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировиниНауменко, Ксенія Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Федоренко, Ольга Валеріївна
2016Оцінка якості кремів зі сметани з порошком з обліпихиНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Трофимчук, Людмила
2016Оцінка якості меду за показником забарвленняМиндрул, Наталія Петрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2017Оцінка якості та безпечності води питної як сировини для харчової промисловостіШуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2013Перспективи використання овочевих порошків в технології бісквітного напівфабрикатуПетруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна
2014Покращення структури і хімічного складу зефіру та смузі при додаванні овочевих та фруктових порошківКривоносова, Юлія Сергіївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2012Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчанняУсатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович
2012Програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.05170109 «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» денної форми навчанняУсатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович
2012Програма переддипломної практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія денної форми навчанняУсатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович
2012Програма технологічної практики студентів V курсу спеціальності 8.18010010 „Якість, стандартизація та сертифікація” денної форми навчанняУсатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович
2017Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробівПетруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2014Підвищення ефективності технологічних процесів очищення дифузійного соку на основі мікроскопічних та аналітичних дослідженьРева, Леонід Павлович; Головіна, Олена Валеріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2013Розробка нормативної документації та технології хлібних паличок, збагачених гливою звичайною та харчовим казеїномКобець, Н. М.; Ященко, Вікторія Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна