Browsing by Author Петруша, Оксана Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 82 to 101 of 101 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2015-05Технічне нормування бутильованої водиРижак, Яна Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2015Технічне регулювання якості та безпечності соняшникової оліїФедоренко, Ольга Валеріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2017Удосконалення методу визначення ефективності пастеризації молока з використанням цифрових технологійВашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Мамаєва, Марія Миколаївна
2017Удосконалення методу моніторингу критичної контрольної точки мікробіологічного аналізу води в процесі виробництва напою лимонадКальніченко, Карина Ігорівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2013Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та оптимізаціїПетруша, Оксана Олександрівна
2011Удосконалення технології попередньої дефекації дифузійного соку для відокремлення осаду нецукрів до основної дефекаціїРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Віслобоков, В. Ю.; Титарчук, В. М.
2016Фактори впливу на колір та якість варених ковбасних виробівЛитвин, Дарія Олексіївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2016Формування забарвленості пива та методи їx виявленняТкаченко, Олена Валеріївна; Науменко, Ксенія Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2016Формування забарвленості пива та методи їx виявленняТкаченко, Олена Валеріївна; Науменко, Ксенія Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2013Формування функціонально-технологічних властивостей арахісу для кондитерських виробів функціонального призначенняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Ковальова, Є. О.; Нікітін, С. О.; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2013Формування якості бісквітного напіфабрикату з рослинною сировиноюІванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна
2014Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційних рослинних інгредієнтівБончак, Інна Василівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2013Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировиниІванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Бончак, Інна Василівна
2014Хліб пшеничний (Патент на корисну модель № 91968)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна
2015Якість і безпечність мінеральної водиРижак, Яна Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2017Їстівна плівка та покриття – перспективна заміна традиційній обгортці помадних цукерокШульга, Оксана Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2017Їстівна плівка як фактор збереження свіжості помадних цукерокШульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна
2017Інноваційний метод визначення пористості гарячої солодкої страви суфле «Дитяча насолода»Дітріх, Ірина Вікторівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна
2015Інноваційний метод визначення пористості харчового продуктуПетруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2016Інноваційний спосіб визначення пористості житньо-пшеничного хлібаДащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна