DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Петруша, Оксана Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 103 to 118 of 118
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
May-2015Технічне нормування бутильованої водиРижак, Яна Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Ryzhak, Yana; Petrusha, Oksana
2015Технічне регулювання якості та безпечності соняшникової оліїПетруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana
2017Удосконалення методу визначення ефективності пастеризації молока з використанням цифрових технологійМамаєва, Марія Миколаївна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Mamaeva, Maria; Vasheka, Oksana; Petrusha, Oksana
2017Удосконалення методу моніторингу критичної контрольної точки мікробіологічного аналізу води в процесі виробництва напою лимонадКальніченко, Карина Ігорівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Kalnychenko, Karina; Petrusha, Oksana
2011Удосконалення технології попередньої дефекації дифузійного соку для відокремлення осаду нецукрів до основної дефекаціїРева, Леонід Павлович; Петруша, Оксана Олександрівна; Титарчук, В. М.; Petrusha, Oksana; Tytarchuk, V.; Reva, Leonid
2013Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та оптимізаціїПетруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana
2016Фактори впливу на колір та якість варених ковбасних виробівЛитвин, Дарія Олексіївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Litvin, Daria; Petrusha, Oksana
2016Формування забарвленості пива та методи їx виявленняТкаченко, Олена Валеріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Tkachenko, Elena; Naumenko, Ksenia; Petrusha, Oksana
2016Формування забарвленості пива та методи їx виявленняТкаченко, Олена Валеріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Tkachenko, Elena; Naumenko, Ksenia; Petrusha, Oksana
2013Формування функціонально-технологічних властивостей арахісу для кондитерських виробів функціонального призначенняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Yevlash, Victoria; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana
2013Формування якості бісквітного напіфабрикату з рослинною сировиноюІванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна; Ivanov, Sergey; Petrusha, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Filipenko, Victoria
2014Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційних рослинних інгредієнтівПетруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Бончак, Інна Василівна; Petrusha, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Bonchak, Inna
2013Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировиниІванов, Сергій Віталійович; Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Бончак, Інна Василівна; Ivanov, Sergey; Petrusha, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Bonchak, Inna
2013Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях з β-каротиномПетруша, Оксана Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Савчук, Юрій Юрійович; Petrusha, Oksana; Usatyuk, Svitlana; Savchuk, Yurii
2014Хліб пшеничний (Патент на корисну модель № 91968)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна; Arsenieva, Larisa; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Bonchak, Inna; Filipenko, Victoria
2015Якість і безпечність мінеральної водиРижак, Яна Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Ryzhak, Yana; Petrusha, Oksana
Showing results 103 to 118 of 118
< previous 

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback