DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Петруша, Оксана Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 6 to 25 of 118
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
May-2016Modern method of determining the porosity of bakery productsPetrusha, Oksana; Daschynska, Olga; Arsenieva, Larisa; Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2016Research the technological properties of powder of cabbage by mixed method of heat supplyНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Havrysh, Andrey
2017Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished productНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Погожих, Микола Іванович; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Vasheka, Oksana; Havrysh, Andrey; Pohozhykh, Nikolai
2013Technological optimization of progressive counter-flow preliming of diffusion juicePetrusha, Oksana; Reva, Leonid; Петруша, Оксана Олександрівна; Рева, Леонід Павлович
2017Technological properties of the powder made from jerusalem artichoke obtained by the method of drying with mixed heat supplyКоваль, Ольга Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Мельник, Оксана Петрівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Koval, Olga V.; Niemirich, Oleksandra; Melnyk, Oksana; Petrusha, Oksana; Havrysh, Andrey
2017The method of determination of the sorption capacity of activated carbon by gas chromatographyPetrusha, Oksana; Frolova, Natalia; Naumenko, Ksenia; Науменко, Ксенія Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Фролова, Наталія Епінетівна
2016Аналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявленняКушнір, Людмила Миколаївна; Kushnir, Lyudmila; Науменко, Ксенія Андріївна; Naumenko, Ksenia; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana
2010Апарат для попередньої прогресивної протитечійної обробки дифузійного соку вапняним реагентом (Патент на корисну модель № 50226)Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana; Мірошник, Володимир Олександрович; Miroshnik, Vladimir; Reva, Leonid; Рева, Леонід Павлович
2014Аспекти вітчизняних та зарубіжних документів на майонезНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Вашека, Оксана Миколаївна; Vasheka, Oksana
2014Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировиниНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Bonchak, Inna; Filipenko, Victoria
2016Барвні речовини листя чайного дереваУсатюк, Надія Михайлівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Usatyuk, Nadia; Petrusha, Oksana
2014Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачківФіліпенко, Вікторія Валеріївна; Filipenko, Victoria; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana
2014Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачківНєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Vasheka, Oksana
2014Бісквітний напівфабрикат із додаванням порошку з кабачківФіліпенко, Вікторія Валеріївна; Filipenko, Victoria; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana
2014Бісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 91967)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна; Arsenieva, Larisa; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Bonchak, Inna; Filipenko, Victoria
2013Булочні вироби з використанням овочевої сировиниПетруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Bonchak, Inna
2014Визначення кольорометричних характеристик харчових продуктів з використанням комп'ютерної кольорометріїАрсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana; Калініченко, Ася Олександрівна; Kalinichenko, Asya
2017Визначення кольору майонезу з використанням інноваційного методуПугаєва, Світлана Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Pugaeva, Svetlana; Petrusha, Oksana
2015Визначення люмінесцентних характеристик харчових продуктів з використанням УФ-випромінюванняГанечко, Марина Євгенівна; Ganechko, Marina; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana
May-2015Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методуДащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Daschynska, Olga; Petrusha, Oksana; Arsenieva, Larisa
Showing results 6 to 25 of 118
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback