DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Петруша, Оксана Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 12 to 31 of 118
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Аналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявленняКушнір, Людмила Миколаївна; Kushnir, Lyudmila; Науменко, Ксенія Андріївна; Naumenko, Ksenia; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana
2010Апарат для попередньої прогресивної протитечійної обробки дифузійного соку вапняним реагентом (Патент на корисну модель № 50226)Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana; Мірошник, Володимир Олександрович; Miroshnik, Vladimir; Reva, Leonid; Рева, Леонід Павлович
2014Аспекти вітчизняних та зарубіжних документів на майонезНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Вашека, Оксана Миколаївна; Vasheka, Oksana
2014Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировиниНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Bonchak, Inna; Filipenko, Victoria
2016Барвні речовини листя чайного дереваУсатюк, Надія Михайлівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Usatyuk, Nadia; Petrusha, Oksana
2014Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачківФіліпенко, Вікторія Валеріївна; Filipenko, Victoria; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana
2014Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачківНєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana; Niemirich, Oleksandra; Vasheka, Oksana
2014Бісквітний напівфабрикат із додаванням порошку з кабачківФіліпенко, Вікторія Валеріївна; Filipenko, Victoria; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana
2014Бісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 91967)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна; Arsenieva, Larisa; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Bonchak, Inna; Filipenko, Victoria
2013Булочні вироби з використанням овочевої сировиниПетруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Bonchak, Inna
2014Визначення кольорометричних характеристик харчових продуктів з використанням комп'ютерної кольорометріїАрсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana; Калініченко, Ася Олександрівна; Kalinichenko, Asya
2017Визначення кольору майонезу з використанням інноваційного методуПугаєва, Світлана Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Pugaeva, Svetlana; Petrusha, Oksana
2015Визначення люмінесцентних характеристик харчових продуктів з використанням УФ-випромінюванняГанечко, Марина Євгенівна; Ganechko, Marina; Петруша, Оксана Олександрівна; Petrusha, Oksana
May-2015Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методуДащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Daschynska, Olga; Petrusha, Oksana; Arsenieva, Larisa
2016Визначення фальсифікації меду та його ідентифікаціяМиндрул, Наталія Петрівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Mindrul, Natalya; Petrusha, Oksana
2015Використанням комп’ютерної колориметрії при аналізі натуральних рослинних пігментівРоманіка, Євгенія Ігорівна; Іванов, Сергій Віталійович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Romanika, Eugenia; Ivanov, Sergey; Arsenieva, Larisa; Petrusha, Oksana
2014Використання порошку з кабачків в технології бісквітного напівфабрикатуФіліпенко, Вікторія Валеріївна; Бончак, Інна Василівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Filipenko, Victoria; Bonchak, Inna; Niemirich, Oleksandra; Petrusha, Oksana; Tarasenko, Tatiana
May-2015Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктівДащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Daschynska, Olga; Petrusha, Oksana
2015Виробництво житньо-пшеничної булочки збагаченої грецьким горіхом, сушеним виноградом, насінням соняшнику та кунжутуМарченко, Юлія Миколаївна; Попова, Наталія Вікторівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Marchenko, Julia; Popova, Nataliia; Petrusha, Oksana
2013Вплив грибної сировини на стан білково-протеїназного комплексу тістаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Ященко, Вікторія Сергіївна; Кобець, Н. М.; Петруша, Оксана Олександрівна; Arsenieva, Larisa; Kobets, N.; Petrusha, Oksana; Yaschenko, Victoria
Showing results 12 to 31 of 118
< previous   next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback