eNUFTIR >
Browsing by Author Рубан, Ірина Сергіївна
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) | 2012 | Визначення впливу фруктози на технологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів типу «суфле» для бісквітних тортів та тістечок | Дорохович, Антонелла Миколаївна; Паращина, Надія; Мурзін, Андрій Вадимович; Рубан, Ірина Сергіївна; Dorohovich, Antonella; Paraschyna, Nadiya; Murzin, Andrii; Ruban, Iryna |
2016 | Плющення зерна пшениці в лабораторних умовах | Харченко, Євген Іванович; Перегуда, Микола Антонович; Рубан, Ірина Сергіївна; Harchenko, Evgeniy; Pereguda, Nikolay; Ruban, Iryna |
2014 | Реологічні властивості суфле, виготовленого на суміші мальтитолу та фруктози | Мурзін, Андрій Вадимович; Потривайло, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Рубан, Ірина Сергіївна; Ruban, Iryna; Murzin, Andrii; Potryvaylo, Elena; Dorohovich, Antonella |
Showing results 1 to 3 of 3
|