Browsing by Author Сивній, Іванна Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберіганняСивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2019Використання пюре з журавлини та камеді геллану при створенні нової технології білково-збивного кремуОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна
2015Гелланова камедь в оздоблювальному напівфабрикаті з піноподібною структуроюОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2019Дослідження впливу камеді геллану на структуру крему «Суфле» з додаванням журавлиного пюреСивній, Іванна Іванівна; Цапук, Ірина Святославівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2018Дослідження впливу технологічних факторів на формування структури оздоблювального напівфабрикату з піноподібної структурою із застосуванням камеді геллануСивній, Іванна Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2016Застосування напівфабрикатів з дикорослих плодів та ягід для подовження терміну придатності кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна
2016Застосування пюре з горобини для подовження терміну придатності кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Коршун, С.
2016Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Коршун, С.
2011Мікробіологічна безпека харчових продуктівОлексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна
2015Новітня технологія заварного білкового крему із застосуванням пюре горобиниОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2015Новітня технологія оздоблювального напівфабрикату із застосуванням пюре з горобини та геланової камедиСивній, Іванна Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2016Особливості зберігання білково-збивного крему з додаванням горобинового та журавлинового пюреСивній, Іванна Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2013Перспективи використання журавлини при приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних виробівСивній, Іванна Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2016Практичні аспекти застосування природної сировини для подовження терміну придатності кондитерських виробівСивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2011Природні консерванти в оздоблювальних напівфабрикатах з подовженим терміном зберіганняСивній, Іванна Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2016Розроблення технології білково-збивного крему з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин, подовженим терміном придатності із застосуванням пюре з журавлиниСивній, Іванна Іванівна; Волосецька, Мар`яна Василівна; Оболкіна, Віра Іллівна