Browsing by Author Стеценко, Наталія Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 170 to 186 of 186 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Удосконалення способу виробництва квасу з антиоксидантними властивостямиСтеценко, Наталія Олександрівна; Гладишева, Олександра Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Gladysheva, Oleksandra
2019Удосконалення способу виробництва кисломолочного напою, призначеного для усунення йододефіцитуСтеценко, Наталія Олександрівна; Уромова, Катерина Євгенівна; Stetsenko, Natalia; Uromova, Katerina
2016Удосконалення способу виробництва сиркової маси, збагаченої кунжутомСтеценко, Наталія Олександрівна; Пастовенська, Анна Олегівна; Stetsenko, Natalia; Pastovenska, Anna
2018Удосконалення технології печінкового паштету оздоровчого призначення з комбінованим складом сировиниСтеценко, Наталія Олександрівна; Ярош, Наталія Володимирівна; Stetsenko, Natalia; Yarosh, Natalia
2018Удосконалення технології сиркової пасти, збагаченої пряно-ароматичною сировиноюСтеценко, Наталія Олександрівна; Хрупчик, Анна Василівна; Stetsenko, Natalia; Hrupchyk, Anna
2019Флакси з насіння льону – нові продукти на ринку оздоровчих харчових продуктів УкраїниШумчук, Андрій Миколайович; Стеценко, Наталія Олександрівна; Shumchuk, Andriy; Stetsenko, Natalia
2018Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктівКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia
2013Формування культури правильного харчування cтудентів вищих навчальних закладівСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна; Stetsenko, Natalia; Kraevska, Svitlana
2012Формування культури правильного харчування як складова культури безпеки студентів вищих навчальних закладівСтеценко, Наталія Олександрівна; Подобій, Олена Валеріївна; Stetsenko, Natalia; Podobiy, Olena
2017Функціональна композиція для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання (для військовослужбовців)Сімахіна, Галина Олександрівна; Simahina, Galina; Гойко, Ірина Юріївна; Goiko, Irina; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2019Функціональні харчові продукти у забезпеченні здоров’я людиниСтеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2018Характеристика комплексу слизоутворюючих полісахаридів, екстрагованих з насіння льонуСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна; Stetsenko, Natalia; Kraevska, Svitlana
2018Характеристика пшеничних зародків як джерела функціональних інгредієнтів при створенні продуктів оздоровчої діїУромова, Катерина Євгенівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Uromova, Katerina; Stetsenko, Natalia
2019Характеристика сировини, призначеної для виробництва дієтичної добавки антиоксидантної діїСтеценко, Наталія Олександрівна; Уромова, Катерина Євгенівна; Stetsenko, Natalia; Uromova, Katerina
2019Характеристика складу та фізико-хімічних властивостей порошку зі стулок зеленого горошкуСтеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2019Характеристика фосфоліпідів як функціональних інгредієнтів для створення харчових продуктів оздоровчого призначенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2019Шляхи зменшення енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів та поліпшення їх нутрієнтного складуГедзюк, Вікторія Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Gedzuk, Viktoriia; Stetsenko, Natalia