Browsing by Author Терлецька, Віта Альбертівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 25 to 44 of 78 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з лейциномКостенко, Єлизавета Євгеніївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Боднар, А. В.
2010Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з метіоніномКостенко, Єлизавета Євгеніївна; Біла, Галина Миколаївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Боднар, А.
2016Дослідження перетравлюваності сухих сніданків для військовихЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна
2010Дослідження процесу гідротермічного оброблення їстівних грибівЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Джулай, В. В.
2014Дослідження процесу екстракції макроелементів при виробництві продуктів на основі чаю зеленогоРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Зінченко, Інна Миколаївна; Біла, Галина Миколаївна
2010Дослідження процесу сушіння їстівних грибівКовбаса, Володимир Миколайович; Зінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Янюк, Тетяна Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Сергєєв, Анатолій Дмитрович
2000Дослідження підготовки вуглеводів сировиниКовбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ромашко, Олена Василівна; Сторожук, Ольга Іванівна
2007Дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССРТерлецька, Віта Альбертівна; Янюк, Тетяна Іванівна; Зінченко, Інна Миколаївна
2016Дослідження структурно-механічних властивостей збивних солодких страв на основі чаюРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Писарець, Ольга Петрівна; Братусь, Юлія Вікторівна
2017Дослідження структурно-механічних характеристик мусів на основі кавиРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна
2008Дослідження технологічних властивостей продуктів нового поколінняЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Янюк, Тетяна Іванівна
2019Дослідження технологічних прийомів отримання екстрактів з пряно-ароматичної сировиниРоманов, Олексій Сергійович; Терлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна
2017Дослідження якості сухого екстракту кореня імбируРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Абрамова, Асьят Георгіївна
2010Житній хліб (Патент на корисну модель № 47514)Рябкова, Надія Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2017Застосування квітів гібіскусу у виробництві натуральних барвниківШпачук, М. А.; Точона, Анастасія Сергіївна; Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна
2017Застосування сумішей рослинних екстрактів в технології харчоконцентратів солодких страв типу мусиРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Зінченко, Інна Миколаївна
2017Зміни білкових речовин грибів у процесі гідротермічного оброблення в технології грибних снеківЗінченко, Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна
2019Кавові напої з низьким глікемічним індексомРубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна
1998Кваліметрична оцінка якості сухих сніданківКовбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Дячук, Олександра Володимирівна
2017Кисіль «Мікс» (Патент на корисну модель № 113480)Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Зінченко, Інна Миколаївна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Стахов, Юрiй Вячеславович; Братусь, Юлія Вікторівна